Uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı

Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından organize edilen ve Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Uslu'nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya 34 kurum amiri katıldı.YAPILANLAR VEYAPILACAKLAR KONUŞULDUHalk Sağlığı İl Müdürü Dr. Lütfi Akgün ve ilgili şube müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda kurumlar konu ile ilgili kendi sorumluluk alanlarında yapmış oldukları çalışmalar hakkında sunum yaptı. Aylık [&hellip]

Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından organize edilen ve Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Uslu’nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya 34 kurum amiri katıldı.
YAPILANLAR VE
YAPILACAKLAR KONUŞULDU
Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Lütfi Akgün ve ilgili şube müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda kurumlar konu ile ilgili kendi sorumluluk alanlarında yapmış oldukları çalışmalar hakkında sunum yaptı. Aylık olarak yapılan toplantıda geçen ayın genel değerlendirmesi yapıldığını ifade eden Dr. Akgün, alınan kararların uygulaması aşamasında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yollarını ele aldıklarını, gelecek ay yapılacaklar ile ilgili yeni kararlar aldıklarını sözlerine ekledi.
USLU BİRİMLERİ GEZDİ
İl Tütün Kurulu toplantısına da başkanlık yapan Vali Yardımcısı Dr. Âdem Uslu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün refakatinde Toplum Sağlığı Merkezi ve içinde yer alan; Egzersiz Salonu, Koruyucu Ağız, Diş Tarama ve Eğitim Merkezi (KADTEM) ve Evlilik Öncesi ve Aile Danışmanlık Merkezini ziyaret etti. Dr. Akgün’den ve birimlerde çalışan personelden uygulamalar hakkında bilgi alan Vali Yardımcısı Dr. Âdem Uslu, çalışmalar konusunda beğenisini dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme