• Haberler
  • Genel
  • 'Uyuşturucu İle Mücadele İçin Seminerler Düzenleyeceğiz'

'Uyuşturucu İle Mücadele İçin Seminerler Düzenleyeceğiz'

UMFED İl Temsilcisi Tülay Şenel, yakın zamanda uyuşturucu ile mücadeleyi anlatacakları ebeveynlere yönelik seminerler planladıklarını belirtti.

Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (UMFED) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tülay Şenel ve yönetim kurulu üyeleri Kocatepe çalışanlarını ziyaret ettiler. Ziyarette; UMFED Yönetim Kurulu Üyeleri Nesrin Uysal, Selim Arslantaş ve Kocatepe Gazetesi muhabiri Burcu Aydın hazır bulundu.

UMFED Afyonkarahisar İl Temsilciliği olarak yürüttükleri çalışmalardan söz eden Tülay Şenel, federasyonun 4 yıldır faaliyette olduğunu Afyonkarahisar’da dâhil 60 ilde il temsilciliklerinin bulunduğunu aktardı. Afyonkarahisar ve diğer illerde de ilçe teşkilatlanma çalışmaları yürütüldüğünü dile getiren Şenel, şunları kaydetti: “Uyuşturucu ile mücadele noktasında seminerler planlıyoruz. Bu seminer takvimini çalışan annelerin yararlanması için mutabık kalınan saatlerde ve günlerde vermek niyetindeyiz. Çocuklarımızı uyuşturucudan koruma amacını taşırken bu yöndeki seminerlerde farklı algılar oluşturmamak için ebeveynlere yönelik olmasını özellikle istiyoruz. Siyasi parti temsilcilerini ve medya temsilcilerini ziyaret ederek yapmayı planladığımız çalışmaları anlatıyor ve destek bekliyoruz.”

Bakmadan Geçme