• Haberler
  • Genel
  • Uyum ve işbirliği teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Uyum ve işbirliği teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile uyum ve işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi Valiler Kararnamesi ile Ordu Valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a veda ziyaretinde bulundu.Afyonkarahisar’da görev yaptığı 3,5 yıllık süre içerisinde başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.Karşılıklı görüş [&hellip]

Uyum ve işbirliği teşekkürü

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile uyum ve işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi

Valiler Kararnamesi ile Ordu Valiliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a veda ziyaretinde bulundu.
Afyonkarahisar’da görev yaptığı 3,5 yıllık süre içerisinde başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Ordu Valiliği görevinde başarılarının devamını diledi.
Vali Balkanlıoğlu’nun Afyonkarahisar’ın gelişimi adına önemli çalışmalara imza attığına dikkat çeken Burhanettin Çoban, bu süreç içerisindeki uyum ve işbirliğine dikkat çekti.
KENTİN GELİŞİMİ İÇİN ÇALIŞILDI
Afyonkarahisar’da görev yapmanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduğunu söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu ise kentin gelişimine katkıda bulunmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Bu gelişim süreci içerisinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme