Uyum Semineri tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri' sona erdi Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri kapanış programına Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Ahmet Yandırmaz, Kadir Çetin ve Safiye Anıl Soylu ile İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Müdür Yardımcı Fatih Akçil de katıldılar. Programda İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Kadir [&hellip]

Uyum Semineri tamamlandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri” sona erdi

Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri kapanış programına Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Ahmet Yandırmaz, Kadir Çetin ve Safiye Anıl Soylu ile İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Müdür Yardımcı Fatih Akçil de katıldılar. Programda; İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Kadir Çetin seminerin değerlendirmesini yaparak, seminer sonunda yapılan anket çalışmalarından genel olarak memnuniyet verici sonuçların çıktığını belirterek, eğitim görevlilerine ve katılımcılara teşekkür etti. Kursiyer öğretmenler adına bir öğretmen söz alarak teşekkür etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın da konuşmasında; 3-12 Ağustos tarihleri arasında yapılan seminerin, katılımcılarla yapılan görüşmeler neticesinde alınan izlenimlerden çok faydalı geçtiğinin anlaşıldığını, Eylül ayı içerisinde görevlendirilerek yurtdışına çıkacak öğretmenlerin, saygın konuma gelen ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden emin olduklarını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme