• Haberler
  • Genel
  • “Uyum içinde çalıştık” – Kocatepe Gazetesi

“Uyum içinde çalıştık” – Kocatepe Gazetesi

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, göreve geldikleri günden bu yana Afyonkarahisar il ve ilçelerinde yoğun etkinlik ve çalışmalar yaptıklarını ifade etti. 2 yıldır CHP İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Görgöz, 𔄚 yıl içinde partimizin tabanından tavanına herkesle uyum içinde çalıştık” dedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, göreve geldiği günden bu yana hemen [&hellip]

"Uyum içinde çalıştık"

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, göreve geldikleri günden bu yana Afyonkarahisar il ve ilçelerinde yoğun etkinlik ve çalışmalar yaptıklarını ifade etti. 2 yıldır CHP İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Görgöz, “2 yıl içinde partimizin tabanından tavanına herkesle uyum içinde çalıştık” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, göreve geldiği günden bu yana hemen hemen her gün Afyonkarahisar gündeminde yer aldıklarını söyledi.
Görgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “CHP il örgütü olarak 27 Mayıs 2012 tarihinde yapılan olağan kongre ile bu onurlu görevi üstlendik. Aradan tam 2 yıl geçti. Bu süre zarfında Afyon ili ve ilçelerinde tüm örgütlerimizle birlikte oldukça yoğun ve etkin çalışmalar yaptık. Hemen her gün Afyon gündeminde yerimizi aldık.Bu onurlu görevi ve sorumluluğu taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çünkü parti etiğine ve ilkelerine bağlı kalarak mücadele ettik. Yine bu iki yıl içerisinde başta Genel Başkanımız, MYK üyeleri ve Parti Meclisi üyelerimizle aynı zamanda milletvekillerimiz ve İl Başkanlarımızla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürüyoruz. Parti bilincimiz ve dik duruşumuzla örgütlerimizin varlığını ve önemini savunmaya devam edeceğiz.”
Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Görgöz, “Çalışmalarımıza ve mücadelemize katkıda bulunan başta İl Yönetim Kurulu’na, İl Kadın ve Gençlik Kolları’na, tüm parti üyelerimize, CHP sevdalısı değerli halkımıza ve örgüt bilinciyle hareket eden İlçe Başkanlarıma,İlçe örgütlerime, Belediye Başkanları’ma, İGM üyelerine ve tüm yoldaşlarıma sonsuz teşekkürler. Ayrıca sesimizi duyurmamızda bize destek olan değerli basınımıza ve basın emekçilerimize de teşekkür ederim. Mücadelemiz yılmadan devam edecektir. ‘Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine’ barış ve özgürlük içerisinde yaşayacağımız günler dileğiyle.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme