• Haberler
  • Siyaset
  • “Uysal'ın sözleri yakışıksız” – Kocatepe Gazetesi

“Uysal'ın sözleri yakışıksız” – Kocatepe Gazetesi

Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı İbrahim Çelebi, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ile görüşen ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi, “Cumhur İttifakını destekliyoruz. Türkiye üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Bulunduğumuz coğrafya zor bir coğrafya hedef Türkiye. Bizler İran, Irak, Suriye üzerindeki tehlikeleri görüyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye’ye saldırı var. Bu seçim [&hellip]

Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı İbrahim Çelebi, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ile görüşen ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi, “Cumhur İttifakını destekliyoruz. Türkiye üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Bulunduğumuz coğrafya zor bir coğrafya hedef Türkiye. Bizler; İran, Irak, Suriye üzerindeki tehlikeleri görüyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye’ye saldırı var. Bu seçim erken, baskın değil yapılması gereken bir seçimdir” dedi.
“POPSTAR YAKIŞTIRMASINI KINIYORUM, ELEŞTİRİNİN DE DOZU VAR”
Çelebi, “Ülkemiz üzerindeki oyunların bozulması için seçimlerin yapılması şart. 1970’li 90’lı yılların vaatleriyle siyaset yapmaya çalışıyorlar. ANAP olarak tüm bu oyunları görüyoruz ve tekrar altını çiziyorum bu nedenle Cumhur İttifakına destek veriyoruz. Yeni Kapı mitinginde Tansu Çiller’le yapılan röportaj var. Ben burada Tansu hanımın açıklamalarının altına imzamı atıyorum. Ancak Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın Sayın Çiller’e yönelik beyan ve açıklamalarını yakışıksız bulduğumu da belirtmek isterim. Sayın Çiller’e Gültekin Uysal’ın popstar yakıştırması yapmasını kınıyorum. Eleştirinin de bir dozu var. Afyonkarahisar için seçim sonucu izlenimim 5-1 veya 6-0. Bu sonuç olduğunda kendi memleketim Kırıkkale’ye gitmeyip Afyonkarahisar’a seçim otobüsümüzle birlikte geleceğim. Toplu saldırı ve taarruzların altındayız. Bu oyunu bozacağız. Halkımız oynan oyunların farkında. ANAP Türkiye’de toplumun beyninde aklında halen var.” ifadelerini kullandı.
KURUMSAL BİRLEŞME NEDEN OLMASIN
ANAP Genel Başkanı Çelebi, temelde devletin bekası, milletin menfaati varsa AK Parti ile kurumsal birleşmenin ileride olabileceğini kaydederek, “Neden olmasın” diye konuştu.
ANAP Genel Başkanı Çelebi’nin ziyaretinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Birliktir de yer aldı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme