Uysal'dan logo tepkisi

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kent Konseyi logosundan Atatürk resminin çıkarılmasına sert tepki gösterdi   Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kent Konseyi logosundan Atatürk resminin çıkarılmasını sert bir dille eleştirdi. DP Lideri Uysal Afyonkarahisar Kent Konseyi logosundan, Kocatepe, Kurtuluş Mücadelesi ve Afyonkarahisar ile aynileşen Atatürk'ün çıkarılması kararını [&hellip]

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kent Konseyi
logosundan Atatürk resminin çıkarılmasına sert tepki gösterdi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kent Konseyi logosundan Atatürk resminin çıkarılmasını sert bir dille eleştirdi.
DP Lideri Uysal Afyonkarahisar Kent Konseyi logosundan, Kocatepe, Kurtuluş Mücadelesi ve Afyonkarahisar ile aynileşen Atatürk’ün çıkarılması kararını alanların şiddetle kınadığını ifade ederek, “Bu kararı alanlar halt etmiş. Tarih şuuru, hurafe, menkıbe ve safsatalardan oluşanların yapacağı bir densizlik ve şuursuzluktur. Hiçbir millet ve devlet yoktur ki kurucu değerleri, kişilikleri ve kahramanlarını Türkiye’de bir takım akıl, izan ve tarih şuuru yoksunlarının yaptığı gibi örselesin. Böyle bir kararı alan Afyon Kent Konseyi Başkan ve yöneticileri anlaşılan ‘Keşke Yunan kazansaydı’ diyen Kadir Mısıroğlu’nun hezeyanlarından beslenmişlerdir. Bu anlamsız tartışmaların içine Büyük Taarruz ile düşmandan kurtuluşun kilidini açan ne Afyonkarahisar’ı ne de Türk Milletini çekemezsiniz. 20 yıllık AK Parti iktidarı döneminde devr-i sabık yaratmak ve akıllarınca devleti ele geçireceğiz diye çıktığınız yolda tarihe kazınmış hakikatlerin altında kaldınız; tekrar kalacaksınız.” dedi.
Uysal, Türk Milleti ve devletinin derin şuurunda yaşayan Atatürk başta olmak üzere tüm ortak değerlerin saçma sapan tartışmalara konu edilmesinin yolunu Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in acilen müdahale ederek kapatmasını beklediğini sözlerine ekledi.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme