Uysal’dan, Bolvadin’e geçmiş olsun ziyareti

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Bolvadin İlçesi’nde çıkan yangında zarar gören bölgeyi ziyaret etti   Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal beraberinde partisinin İl Başkanı Hikmet Bülbül ile Bolvadin İlçesi’nde çıkan yangında zarar gören dükkanlarda incelemelerde bulundu. Uysal, “Memleketimiz Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’nde çıkan yangında zarar gören esnafımızı ziyaret [&hellip]

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Bolvadin İlçesi’nde çıkan yangında zarar gören bölgeyi ziyaret etti

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal beraberinde partisinin İl Başkanı Hikmet Bülbül ile Bolvadin İlçesi’nde çıkan yangında zarar gören dükkanlarda incelemelerde bulundu.
Uysal, “Memleketimiz Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’nde çıkan yangında zarar gören esnafımızı ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaralarının hızlı bir şekilde sarılabilmesi adına yapabileceklerimizi konuştuk. Hepsine, tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.
>> Hayriye CANER’in Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme