Uysal, yurt gezilerine devam ediyor

Demokratik Parti (DP) Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal “Millete Gidiyoruz” sloganı ile yaptığı yurt gezilerinde Muğla'yı ziyaret etti Demokratik Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal “Millete Gidiyoruz” sloganı ile yurt gezilerini sürdürüyor. Uysal, GİK üyeleri Erdal Eroğlu, Adnan Turfan, Cem Karakeçili, İl Başkanı Zekai Alper ve Merkez İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı ile çok sayıda MKK [&hellip]

Uysal, yurt gezilerine devam ediyor

Demokratik Parti (DP) Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal “Millete Gidiyoruz” sloganı ile yaptığı yurt gezilerinde Muğla’yı ziyaret etti

Demokratik Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal “Millete Gidiyoruz” sloganı ile yurt gezilerini sürdürüyor. Uysal, GİK üyeleri Erdal Eroğlu, Adnan Turfan, Cem Karakeçili, İl Başkanı Zekai Alper ve Merkez İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı ile çok sayıda MKK ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri ve partililerle Muğla’nın ilçelerini ziyaret etmeye devam ediyor.
Milas’ta DP İlçe binasına ziyaret eden Uysal’ı kalabalık bir partili grubu karşıladı. Partililer Uysal’a sarılıp öperek sevgi gösterisinde bulundu. Genç İlçe Başkanı Azmi Peker ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette ülke gündemiyle ilgili bir konuşma yapan Uysal, şunları söyledi: “Sancılı bir dönemden geçen Türkiye’nin meselelerine geçmişinde büyük hizmetleri olan Türkiye’nin sıçrama hamlelerinin altında imzası olan bir çizginin sahibi olarak elbette söyleyecek sözlerimiz vardır. Endişelerimizi dile getireceğiz. Beraberinde de bu büyük yürüyüşü, bu kutlu yürüyüşü, bu hizmet kervanını ileriye taşımanın azmini mücadelesini vermiş olan sizlerle beraber yarınlara nasıl taşırız heyecanımızı düşüncelerimizi bugün sizlerle paylaşmak için buradayız.”
Bu misyonu yağmalatmayacağımızı huzurunuzda ifade ediyorum diyen Uysal; “TÜİK illüzyon kuruluşu haline geldi. Her şeyi pembe gösteriyor. Bu milletin sabrını kimse zorlamasın. Müzakere yapmak teröristleri cesaretlendiriyor. Meclis’teki terör örgütünün uzantısı olan siyasi parti aklını başına almalıdır” şeklinde konuştu.
Milas İlçesi’nde partililerin çiçekle karşıladığı Uysal, daha sonra Milas oda başkanlarını ziyaret etti. Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası, Milas Ziraat Odası ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret eden Uysal sorunlar hakkında bilgi aldı. Genel Başkan Uysal Milas’ta kahveleri dolaşarak vatandaşları dinledi.
Genel Başkan Uysal, aynı gün akşam saatlerinde geldiği Ula ilçesinde Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Başkanı Kemal Özçelik’i ziyaret etti ve esnafların sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme