Uysal vatandaştan tepki gördü – Kocatepe Gazetesi

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal konuşmasında şunları söyledi:'Millet olarak, devlet olarak zaman zaman sınandığınız olayları yaşarsınız. İşte 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü de tarihimizde pek çok kara günleri yaşamış bir millet olarak son yıllarda yaşadığımız bir büyük faciadır. Devleti ele geçireceğiz diye yola çıkanların kendi kaderini kendisi tayin edemeyen milletlerin bulunduğu [&hellip]

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal konuşmasında şunları söyledi:
“Millet olarak, devlet olarak zaman zaman sınandığınız olayları yaşarsınız. İşte 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü de tarihimizde pek çok kara günleri yaşamış bir millet olarak son yıllarda yaşadığımız bir büyük faciadır. Devleti ele geçireceğiz diye yola çıkanların kendi kaderini kendisi tayin edemeyen milletlerin bulunduğu bir coğrafyada her şeye rağmen kendi kaderini tayin etmiş bir milletin bu hüviyetini elinden almak adına sureti haktan görünerek millet önünde bir takım faaliyetlerle meşruiyet kazandırmaya çalıştılar. Devlet kurumlarını ele geçirerek içeriden bir hançer gibi saplanmak yoluyla böyle bir teşebbüsü yaşadık. Ne kadar şükür etsek azdır. Bu tecrübe ışığında demokrasi ekmeğimiz aşımızdır diyerek 27 Mayıs’tan başlayarak darbeleri yaşamış bir millet olarak demokrasinin kâmil manada işleyip problemlerin hukuka taşındığı demokratik düzlem içinde bir Türkiye’yi yaşatmak hepimizin vazifesidir.”
PROGRAM SUNUCUSU UYARDI
Uysal program sunucusu tarafından uyarılmasına rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı olarak dev ekrandan hitap edeceği esnada konuşmasını uzatınca meydandaki vatandaşlardan tepki gördü. Uyarı ile konuşmasını bitirmeyen Uysal, vatandaşların tepkisi sürerken konuşmasını sona erdirdi.

Bakmadan Geçme