• Haberler
  • Genel
  • Uysal: TOGG için ilk adımı atarak müracaat ettim

Uysal: TOGG için ilk adımı atarak müracaat ettim

TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, Türk malı otomobil TOGG Fabrikasının açılış törenine katıldıklarını belirtti. Uysal, 'Şimdi TOGG'a sahip çıkma zamanıdır. Ben ilk adımı attım ve TOOG için müracaat ettim' dedi   Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, parti olarak ülke yararına olan her çabayı desteklelip, taş üstüne taş koyanın alnından öptüklerini [&hellip]

TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, Türk malı otomobil TOGG Fabrikasının açılış törenine katıldıklarını belirtti. Uysal, “Şimdi TOGG’a sahip çıkma zamanıdır. Ben ilk adımı attım ve TOOG için müracaat ettim” dedi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, parti olarak ülke yararına olan her çabayı desteklelip, taş üstüne taş koyanın alnından öptüklerini ifade etti.
“TÜRKİYE’DE 120 BİN MAKAM ARACI VAR”
Yeril üretim Türk malı otomobil TOGG Fabrikasının açılış törenine katıldıklarını belirten Uysal, “Şimdi TOGG’a sahip çıkma zamanıdır. Ben ilk adımı attım ve TOOG için müracaat ettim. Devlette ne kadar lüks ve ithal araba varsa hepsinin internet üzerinden satışa çıkarılması gerekmektedir. Bakanlar dâhil herkes TOGG kullansın. Sayın Cumhurbaşkanından başka hiçbir devlet görevlisi ithal araca binmesin. İçinde bulunduğumuz zor koşullar bunu gerektiriyor. Çocukların derse ve yatağa aç girdiği bir ülkede, devleti yönetenlerin, lüks arabalara binmeye hakkı yoktur. Türkiye’de 120 bin makam aracı var. Almanya’da 10 bin. Hal böyleyken, önümüzdeki yıl, kamuya 3 bin 241 tane lüks taşıt satın alınacağı açıklandı. Nüfusunun yüzde 80’nin yoksulluk sınırı, yüzde 50’nin açlık sınırının altında yaşadığı bir ülkede bu vicdansızlıktır. Bu ayıptır, bu günahtır.” dedi.
“BEŞ SİYASİ PARTİYE 5 MİLYAR 25 MİLYON LİRA VERİLECEK”
Uysal sözlerine şöyle devam etti: “İsraf ve şatafat itibar değil görgüsüzlüktür. Önümüzdeki yıl, partilere verilecek olan para, 7 kat artırıldı. Beş siyasi partiye, 5 milyar 25 milyon lira, devlet yardımı yapılacak. Böyle bir kriz ortamında bu paralar içinize siniyorsa, size mübarek olsun. Sinmiyorsa yarısını iade edin. Devleti yönetenler ve bu beş partinin yöneticileri şunu bilsin ki israf ve şatafat itibar değil, zenginlik değil, düpedüz görgüsüzlüktür. Oturduğunuz koltuklar, harcadığınız paralar, babanızın malı değil, milletin vergisidir. Kendinize gelin, kendinize gelmezseniz, milletin şamarı yersiniz, aklınız başınıza gelir. Siyasetin gündemiyle halkımızın gündemi birbirini tutmuyor. Halkın ve sokağın gündemini takip eden tek parti Türkiye Değişim Partisi’dir.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme