• Haberler
  • Genel
  • Uysal, İscehisar seçim bürosunun açılışını yaptı

Uysal, İscehisar seçim bürosunun açılışını yaptı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 'Bu yerel seçimler sadece yerel seçim olmayacak. Milletimizi bir ve beraber yapan anlayışlar için, cumhuriyetimizi yok etmek isteyenlere karşı sizlerle bir araya gelip hep beraber savaşacağız' dedi DP Genel Başkanı Uysal, İscehisar ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.'Başbakan Uysal, başbakanım hoş geldin” sloganları ve pankartlarıyla karşılanan Uysal'a İscehisarlı'lar [&hellip]

Uysal, İscehisar seçim bürosunun açılışını yaptı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Bu yerel seçimler sadece yerel seçim olmayacak. Milletimizi bir ve beraber yapan anlayışlar için, cumhuriyetimizi yok etmek isteyenlere karşı sizlerle bir araya gelip hep beraber savaşacağız” dedi

DP Genel Başkanı Uysal, İscehisar ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
“Başbakan Uysal, başbakanım hoş geldin” sloganları ve pankartlarıyla karşılanan Uysal’a İscehisarlı’lar yoğun ilgi gösterdi. Uysal, seçim bürosu açılışı öncesinde yaptığı konuşmada, televizyonlardan, gazetelerden, internet sitelerinden takip edildiği gibi her gün bir gündem değişikliğinin yaşandığını, her gün başka şeylerin ortaya çıktığını söyledi.
“Onlar halkın içine girmekte zorlanırken, biz Demokrat Parti olarak sağımıza solumuza bakmadan sizlerle birlikte doğru yolumuzda ilerliyoruz ve ilerlemeye devam edeceğiz” diyen Uysal, şöyle konuştu:
“Bu yerel seçimler sadece yerel seçim olmayacak. Milletimizi bir ve beraber yapan anlayışlar için, cumhuriyetimizi yok etmek isteyenlere karşı sizlerle bir araya gelip hep beraber savaşacağız.”
Uysal, konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta, DP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hasan Karacak, DP Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy, DP Afyonkarahisar İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Zafer Murat Çakır, il ve merkez ilçe yönetimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme