Uysal, İnkaya'ya 'hayırlı olsun' dedi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine ittifakla katıldığı İYİ Parti'nin yeni İl Başkanı Mehmet İnkaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.'GÜVENCEMİZ MİLLETTİR DEDİK'DP Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, İYİ Parti İl Başkanlığı'ndaki görev değişikliği sonrası Mehmet İnkaya'nın İl Başkanlığına atanması nedeniyle yaptığını [&hellip]

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine ittifakla katıldığı İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Mehmet İnkaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
“GÜVENCEMİZ MİLLETTİR DEDİK”
DP Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, İYİ Parti İl Başkanlığı’ndaki görev değişikliği sonrası Mehmet İnkaya’nın İl Başkanlığına atanması nedeniyle yaptığını belirttiği ziyarette İnkaya ve ekibini tebrik etti. Yeni yönetimin camiaya hayırlı olmasını dileyen Uysal ziyaret sırasında siyasi kritikte bulundu.
“Zorların içerisinden bir zor tercih yapmak mecburiyetinde hepimizin bırakıldığı süreci hep beraber göğüslemeye çalıştık” diyen Uysal şöyle konuştu:
“Netice itibariyle millet önünde verilen hiçbir emeğin akıtılan hiçbir alın terinin karşılıksız kalmayacağını biliyoruz. Seçimler vesilesi ile birkaç zeminde ifade ettiğim üzere ne kadar şükretsek azdır. İnanmadığımız şeyleri yapmadık. Bu noktada memleketimiz Afyokarahisar ve Türkiye’yi iki kutupluluğa mahkûm etmek isteyenlere karşı milletin sesi olabilmek adına, Türkiye’nin gerçek gündemini konuşabilmesi için bütün zorluklara rağmen oluşturulmuş olağanüstü hal ikliminde fiilen iktidara muhalefet etme önünde yapısal engellerin oluşturulmasına rağmen millete giderek, güvencemiz millettir diyerek çözümü millette aradığımız bir süreçten geçtik.”
“SÜREÇTE İRADE KOYMAK MECBUR”
Türkiye’nin yüksek gerilim hattında tartıştığı birçok can alıcı meseleleri olduğunu belirten Uysal, değişim sürecinde tarihin döndüğü bir dönemde doğru bir siyasi akılla hareket edilmemesi halinde bambaşka risklerin katmerli şekilde bedelini milletin ödeyeceği süreçte bulunulduğunu savundu. Uysal şunları söyledi: “Son birkaç aydır ekonomide başta olmak üzere yaşanılanlar, enflasyonda ki artış netice itibariyle milletimizi fakirleştirmiştir. Söylenecek söz özellikle 16 Nisan referandumunun Türkiye de değiştirdiği siyasetin mahiyeti dolayısıyla seçim sürecinde siyasetin yapılış şekli ister istemez her birimizi ortak fikir havzalarında ortak hayallere sahip temel referansları ve temel değer yargıları aynı olan aktörlerin bu süreçte büyük irade koymak mecburiyetinde olduğu bir zaman dilimi içerisindeyiz. Bu inançla gayret göstermeye çalışıyoruz. Süreçte emek veren, alın teri akıtan, duası ile tahkim eden, destek olan, meselenin önünde yürüyen başta İYİ Parti İl Yönetimine eski İl Başkanımız Erdal Gümüş’ün şahsında tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu görevi devir alan Mehmet İnkaya’nın şahsında tüm İYİ Parti camiasına bir kez daha şahsım ve partimiz adına minnet duygumu ifade etmek isterim.” İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Mehmet İnkaya iyi dilekleri için Uysal’a teşekkür etti. Ziyarette İYİ Partililerin yanı sıra DP’lerde hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme