Uysal esnaf ve belde ziyaretlerinde

Demokrat Parti Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal Afyonkarahisar’daki seçim çalışmalarını sürdürüyor Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Afyonkarahisar Sanayi esnafını ziyaret etti. Uysal, soğuk havadan dolayı Hamdi Usta’nın dükkanında sanayi esnafıyla birlikte soba başında çay molası verdi. Sanayici Esnafının sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen Uysal’a esnafın tek şikayeti kazançlarının düşük olmasıydı.Esnafla görüşen Uysal, “Bizim bazı şeyleri [&hellip]

Uysal esnaf ve belde ziyaretlerinde

Demokrat Parti Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal Afyonkarahisar’daki seçim çalışmalarını sürdürüyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Afyonkarahisar Sanayi esnafını ziyaret etti. Uysal, soğuk havadan dolayı Hamdi Usta’nın dükkanında sanayi esnafıyla birlikte soba başında çay molası verdi. Sanayici Esnafının sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen Uysal’a esnafın tek şikayeti kazançlarının düşük olmasıydı.
Esnafla görüşen Uysal, “Bizim bazı şeyleri görmemiz yetmiyor. Sizlerinde bizlerle aynı şeyi görerek adım atmanız gerekiyor. Bizden olsun olmasın, fikirlerin çarpışmasından hakikat doğar. Herkesin ne istediğini görmek gerek” dedi. Sanayi esnaflarından Koç Oto Kaporta Sahibi Mehmet Koç’u ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Karacak ve beraberindeki heyet, burada bir süre mola verdi. Uysal Karacak için Koç’tan destek istedi.
ARAÇ KONVOYLARIYLA KARŞILADI
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Düzağaç ve Kılıçarslan Beldelerinin Aday tanıtım toplantısının ardından Serban Beldesine geçti. 50 araçlık konvoyla Serban beldesinin girişinde karşılanan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve biraberindekiler daha sonra Akharım Beldesine geçti. 80 araçlık konvoyla Akharım beldesinin girişinde karşılanan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Akharım beldesinde başkanlarıyla birlikte sosyal belediyecilik anlayışını getireceklerini söyledi.
DÜZAĞAÇ’TA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
MHP Düzağaç Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Düzağaç Belediye Başkan Adayının çiçeklerle karşıladığı Uysal, belde halkının gösterdiği ilgi karşısında duygulu anlar yaşadı. Uysal’a gezileri sırasında DP İl Genel Meclisi birinci sıra adayı Zafer Murat Çakır, DP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Karacak, il ve merkez ilçe yönetimleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme