Uysal, Erdoğan'ı kutladı

TDP İl Başkanı Kadir Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle kutladı   Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, geride kalan Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimini değerlendirdi. Kadir Uysal, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçiminde yeniden seçilen 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladığını belirtti. Uysal, 'Türkiye'miz ve [&hellip]

TDP İl Başkanı Kadir Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle kutladı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, geride kalan Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimini değerlendirdi.
Kadir Uysal, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçiminde yeniden seçilen 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladığını belirtti. Uysal, “Türkiye’miz ve 85 milyon insanımız kazanmış oldu. Ben yine sesleniyorum ve partimizin Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül’ün atmış olduğu bir tweette CHP Genel Başkanı Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybetmediğini kendilerinin kazandıramadığını söylemesi gerektiğini bende ifade ediyorum. CHP’nin yıllardır yapamadığını TDP yaptı. Sayın Genel Başkanım Mustafa Sarıgül, sizin yıllarca yapamadığınızı yaptı. Yıllarca Erzincan’da milletvekili çıkaramadınız. Genel Başkanımız büyük bir oyla fark attı ve kazandı. Kaldı ki yıllarca altılı masanın Genel Başkanları Genel Başkanımızın yarısı kadar bile çalışmadılar. Kendileri çalışmadıkları gibi il başkanları ve milletvekilleride çalışmadılar. Ben Afyonkarahisar’da her zaman dedim son şans diye bir şey yoktur. Afyonkarahisar’ın Millet İttifakı masası hiçbir şey kazanmış ve kazandırmamış oldular.” dedi.

Bakmadan Geçme