Uysal, DP’li gençlerle biraraya geldi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal Gençlik Kolları İl Başkanlarıyla iftar yaptı Uysal gençlere hitaben yaptığı konuşmada, 'Türkiye, milli meselelerini Batılı devletlere havale etmeyen bir ülke olmalıdır. Türkiye kendi gücüyle netice almak durumundadır' dedi. Başkanlık Divanı üyeleriyle çok sayıda partilinin katıldığı, Genel Merkezde yapılan Gençlik Kolları Genel Başkanlığı devir-teslim töreninden sonra yenilen iftar [&hellip]

Uysal, DP'li gençlerle biraraya geldi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal Gençlik Kolları İl Başkanlarıyla iftar yaptı

Uysal gençlere hitaben yaptığı konuşmada, “Türkiye, milli meselelerini Batılı devletlere havale etmeyen bir ülke olmalıdır. Türkiye kendi gücüyle netice almak durumundadır” dedi.
Başkanlık Divanı üyeleriyle çok sayıda partilinin katıldığı, Genel Merkezde yapılan Gençlik Kolları Genel Başkanlığı devir-teslim töreninden sonra yenilen iftar yemeğinde konuşan Gültekin Uysal şunları söyledi: “Değerli dava arkadaşlarım, çok değerli genç kardeşlerim, bir Ramazan gününde böyle bir toplantıyı icra ediyoruz. Beraberinde daha büyük hususları yaşayacağımız bir anın başlangıcı gibi heyecanlarımızı pekiştireceğimiz, fikirlerimizi en üst noktalara çıkaracağımız bir iklim yaratmanın ilk adımları olduğuna inandığım toplantının hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mübarek Ramazan ayının nice hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şehitler veriyoruz. Böyle bir ayda hem bölgemizde, hem coğrafyamızda kan akmaktadır. Bundan da büyük bir üzüntü duyuyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın diyoruz. Çok kıymetli başkanlarım, fikirlerini sizlerle, bizlerle paylaştılar. Önemli bir misyonun, Türkiye’nin köklü bir siyaset geleneğinin bugün sorumluluğunu taşıyan insanlar olarak, hem geçmişe dair hem bugüne dair ama her şeyden daha önemlisi yarınlara dair düşünceleri, fikirleri, hayalleri, idealleri olmalıdır. İddiamız, Türkiye’ye daha büyük Türkiye’ler katabilmektir. Kendi gücüyle yapabilmektir, kendi insan gücüyle yapabilmektir. Tarihin ve coğrafyanın önümüze bir fırsat, aynı zamanda kader olarak koyduğu bu rolü oynayabilecek siyaset aklını, siyasi iradeyi, siyasi teşekkülleri ortaya koyabilmektir” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme