• Haberler
  • Genel
  • Uysal: Bunlar mevsimlik milliyetçiler her kalıba girerler

Uysal: Bunlar mevsimlik milliyetçiler her kalıba girerler

Millet İttifakını oluşturan partilerin liderleri Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde düzenlenen Afyonkarahisar mitinginde Zafer Meydanı'nda halka hitap etmeye başladı. Miting başlangıcında Demokrat Parti (DP) Lideri Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal'ın konuşmalarından başlıklar şu şekilde: 'Türk tarihi ve demokrasisinin en önemli seçimini yaşayacağız. Afyonkarahisar, Kocatepe'de sıradağlar gibi durdu. [&hellip]

Haber

Millet İttifakını oluşturan partilerin liderleri Afyonkarahisar’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde düzenlenen Afyonkarahisar mitinginde Zafer Meydanı’nda halka hitap etmeye başladı.
Miting başlangıcında Demokrat Parti (DP) Lideri Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın konuşmalarından başlıklar şu şekilde: “Türk tarihi ve demokrasisinin en önemli seçimini yaşayacağız. Afyonkarahisar, Kocatepe’de sıradağlar gibi durdu. Şimdi yeniden bu milleti yeni bir asra taşıyoruz. Mücadelemiz bunun içindir. Mücadelemiz kendi evlatlarımız için değil 85 milyon içindir. Bahar geliyor. Ben Afyonkarahisarlı hemşehrilerimle her zaman gurur duydum. Bu iktidara 20 yılda halkımız hem yetki hem de olağanüstü güç vermesine rağmen hala mazeret üretiyorlar. FETÖ ile işbirliği yapma imtiyazını kendilerinde görüyorlar. Şimdi de Gaffar Okkan’ın katili teröristlerle işbirliği yapma imtiyazını kendilerinde görüyorlar. Bunlar mevsimlik milliyetçiler her kalıba girerler.”

Bakmadan Geçme