Uysal: Aşıda basına öncelik verilsin

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, yeni tip koronavirüs aşılarında basın mensuplarına öncelik verilmesi gerektiğine dikkat çekti   DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Anadolu Yayıncılar Derneği'ni ziyaret etti. Denek ziyaretinde konuşan Uysal, gece-gündüz çalışan basın emekçilerine aşılamada öncelik verilmesi gerektiğini söyleyerek, 'Buradan Sağlık Bakanlığımıza bir çağrı yapmak isterim [&hellip]

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, yeni tip koronavirüs aşılarında basın mensuplarına öncelik verilmesi gerektiğine dikkat çekti

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Anadolu Yayıncılar Derneği’ni ziyaret etti. Denek ziyaretinde konuşan Uysal, gece-gündüz çalışan basın emekçilerine aşılamada öncelik verilmesi gerektiğini söyleyerek, “Buradan Sağlık Bakanlığımıza bir çağrı yapmak isterim Bu süreçte fedakârlık gösteren basın emekçilerimize öncelik verilmesi Demokrat Parti olarak talebimizdir.” dedi.
Açıklamalarında yerel medyanın desteklenmesi gerektiğini dile getiren Uysal, “Yerel medya çok pahalı bir faaliyet alanı haline getirildi. Ulusal çapa rekabet edebilmek çok kolay değil ama teknolojinin getirdiği imkânlar var. Nitelikli içerik üretebilmek bu rekabette yerel genel fark etmeksizin fark yaratabilecek bir süreç.” şeklinde konuştu.
Ziyarete Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da katıldı. Dernek Başkanı Sinan Burhan, nazik ziyareti ve basın çalışanlarına aşıda öncelik verilmesi talebi için Genel Başkan Uysal’a teşekkürlerini iletti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme