Uygulanmakta olan projeler çok önemli

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve Şube Müdürü Musa Dinçgez, Kadınana İlköğretim Okulu konferans salonunda yönetici ve öğretmenleri ile bir araya geldiler İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım uygulanmakta olan bütün projelerin çok önemli olduğunu vurguladı. Özellikle de 'Kitap okuma saati' ve 'Bir Fincan kahve' projesi uygulamalarının nasıl yürütüldüğü hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Öğretmenler, [&hellip]

Uygulanmakta olan projeler çok önemli

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve Şube Müdürü Musa Dinçgez, Kadınana İlköğretim Okulu konferans salonunda yönetici ve öğretmenleri ile bir araya geldiler

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım uygulanmakta olan bütün projelerin çok önemli olduğunu vurguladı. Özellikle de “Kitap okuma saati” ve “Bir Fincan kahve” projesi uygulamalarının nasıl yürütüldüğü hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Öğretmenler, bu projeler sayesinde öğrencilerini daha iyi tanıdıklarını ve öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını dile getirdiler.
İhsaniye’yi ziyaret ettiler
Öte yandan eğitim-öğretim konularında gerekli incelemeler bulunmak, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı birinci kanat dönemini genel değerlendirmesini yapmak ve çalışanların motivasyonunu artırılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, İlköğretim Müfettişleri Başkanı Mustafa Avcil ve Şube Müdürleri Abdullah Demir, Musa Dinçgez İhsaniye ilçesine ziyarette bulundular.
Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aydın ve Şube Müdürleri Veli Mıngir ve Önder Zafer Demir de hazır bulundular. Sırayla Döger Lisesi, İhsaniye Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve İhsaniye İmam Hatip Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet etti.
Yıldırım, konuşmasında Orta öğretimde Akıl Adımlar, Bir Fincan Kahve, Okuma Saati ve İlköğretim Okul Müdürleri Dostluk ve dayanışma Ortak Hareket Projelerinin önemine değindi. Bu projelerle Afyonkarahisar’ın eğitim-öğretimin kalitesinin artıracağını, eğitimde problemlerin paylaşılarak giderileceğini, ayrıca bilgi paylaşımı sağlanacağını, görüş alışverişi ve dayanışma açısından yararlı olacağını ifade etti.
İhsaniye’de öğretmen ihtiyacı yok
Döger Belediye Başkanı Ömer Göngör de makamında ziyaret edildi. Hidayet Yıldırım, burada yaptığı açıklamada İhsaniye, köy ve beldelerinde öğretmen ihtiyacının olmadığını, bu sayede öğretmenlerin gayretli çalışmaları ve okul müdürlüğünce alınacak önlem ve çalışmalarla başarının artacağını dile getirdi. Belediye Başkanı Göngör de İl Milli Eğitim Müdürü ve diğer yöneticileri beldelerinde görmekten mutlu olduğunu eğitime azami gayret ve destek sağlayacağını dile getirdi.

Bakmadan Geçme