• Haberler
  • Sağlık
  • Uygulamalara katılanlara sertifika verildi – Kocatepe Gazetesi

Uygulamalara katılanlara sertifika verildi – Kocatepe Gazetesi

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Koruyucu Ağız Diş Tarama ve Eğitim Merkezi tarafından öğrencilere yönelik yürütülen tarama ve flor vernik uygulama çalışmalarına katılan Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine, çalışmalara katkılarından dolayı sertifika verildi. İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün’ün katılımı ile bütün KADTEM personeli öğrencilere teşekkür amaçlı yemek düzenleyip ardından sertifika töreni yapıldı.KADTEM’de [&hellip]

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Koruyucu Ağız Diş Tarama ve Eğitim Merkezi tarafından öğrencilere yönelik yürütülen tarama ve flor vernik uygulama çalışmalarına katılan Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine, çalışmalara katkılarından dolayı sertifika verildi. İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün’ün katılımı ile bütün KADTEM personeli öğrencilere teşekkür amaçlı yemek düzenleyip ardından sertifika töreni yapıldı.
KADTEM’de düzenlenen etkinlikte sertifikaları vermeden önce İl Halk sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, öğrenciler ile sohbet etti.

Bakmadan Geçme