• Haberler
  • Genel
  • 'Üyelerimizin verileri, siyasilerle paylaşılmayacak' – Kocatepe Gazetesi

'Üyelerimizin verileri, siyasilerle paylaşılmayacak' – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, siyasilerin Dernek üyelerinin kişisel bilgilerini istediklerini belirtti. Kumartaşlı, kişisel verilerin hiçbir şekilde siyasi partiler ve milletvekili adaylarıyla paylaşılmayacağını kaydetti Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, 'Seçim döneminde derneğimizden bazı aday adaylarımız, adaylarımız, siyasi [&hellip]

“Üyelerimizin verileri, siyasilerle paylaşılmayacak”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, siyasilerin
Dernek üyelerinin kişisel bilgilerini
istediklerini belirtti. Kumartaşlı, kişisel
verilerin hiçbir şekilde siyasi partiler ve
milletvekili adaylarıyla paylaşılmayacağını kaydetti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Seçim döneminde derneğimizden bazı aday adaylarımız, adaylarımız, siyasi yetkililerimiz tarafından Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin isim listeleri, Adres, Telefon bilgileri istenilmektedir. Gerek kişisel verilerin korunması ile ilgili kanunlar gerekse Derneğimiz Genel Merkezi’nin yazılı talimatları gereği üyelerimizin bilgileri paylaşılmamış ve paylaşılmayacaktır. Bu konuyu tüm kamuoyuna ve üyelerimize özellikle duyururum. Geçmişte bazı siyasi parti ve vekillerden bazı üyelerimize SMS yoluyla mesajlar gelmekte idi. Mesaj gönderen yetkililerimiz kendi imkânları ile bilgilere ulaşmış ve mesaj göndermişlerdir” dedi.
HERKES VAR GAZİ YOK
Siyasi partilere adaylar hakkında sitem eden Kumartaşlı, “Topçusu, popçusu, romanı, farklı etnik kökenli vatandaşlarımızdan ve hatta Ermenilerden, özürlülerden kısacası her kesimden bir aday adayı ve ya aday gösterildi. Neden bir tane şehit ailesi veya gazi yok? Lafa gelince şehit aileleri ve gaziler başımızın tacı oluyor. Gözümüz yok makam mevkide ama bu memleketin asıl sahiplerinin şehit ailelerinin ve gazilerin M. Kemal Atatürk’ün Meclisi’nin halkın Meclisi’nin kürsüsünden asıl bu kürsünün sahibi bir kişinin seslenmesi neden çok görüldü” ifadelerini kullandı.
HDP’YE KAPILAR KAPALI
Dernek olarak tüm partilerle istişare edebileceklerini ancak bir partiye kapıların kapanacağını söyleyen Kumartaşlı, “Seçimler arifesinde siyasi partilerimiz dernek olarak bizlerden randevu almakta ve derneğimizi ziyaret etmektedir. Demokrasinin gereği olarak bizlerde tüm siyasilerimizi misafir ederek isteklerimizi,sıkıntılarımızı,kaygılarımızı anlatıyoruz. Ama sadece ve sadece bir parti var ki o partiye kapılarımız sonuna kadar kapalı evet HDP teröristlerin PKK’nın siyasi sözcülüğünü yapan hainlere kapılarımız sonuna kadar kapalı onlara karşı kinimiz büyük” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme