Üyeleri güncelleyin – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi.AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser konuşmalarında geçtiğimiz hafta gerçekleşen AK Parti istişare toplantısına ve Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun İl Başkanlığına yapmış olduğu ziyarete değindi. Eser Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın başlatmış olduğu “Üye Güncellemesi” sistemini anlattı.Eser, toplantıya katılan belde, mahalle, köy başkanları ve [&hellip]

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser konuşmalarında geçtiğimiz hafta gerçekleşen AK Parti istişare toplantısına ve Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun İl Başkanlığına yapmış olduğu ziyarete değindi. Eser; Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın başlatmış olduğu “Üye Güncellemesi” sistemini anlattı.
Eser, toplantıya katılan belde, mahalle, köy başkanları ve yönetimlerinden üyeleri kapı kapı dolaşıp üye güncellemelerini istedi. Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş göreve geldiği gün itibariyle uyguladığı hizmetleri bir slayt gösterisiyle anlattı. İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel İl Genel Meclisinin yapmış olduğu hizmetlerden bahsederek Danışma Meclisine katılanlardan talepleri aldı.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden bahsedip ve bundan sonra yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme