• Haberler
  • Genel
  • Uydukent'in çehresi değişti – Kocatepe Gazetesi

Uydukent'in çehresi değişti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Uydukent'in çehresinin değiştiğini söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhatettin Çoban, PTT Gümrük çalışanlarını, DEMPAŞ, Oruçoğlu Yem Sanayi ve Uydukent, Bayındırlık, Harbiş Minibüs durağını ziyaret etti. Başkan Adayı Burhanettin Çoban ayrıca Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nin yanına yapılacak olan Düğün Salonu'nun temelini attı.Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nin yanına [&hellip]

Uydukent’in çehresi değişti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Uydukent’in çehresinin değiştiğini söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhatettin Çoban, PTT Gümrük çalışanlarını, DEMPAŞ, Oruçoğlu Yem Sanayi ve Uydukent, Bayındırlık, Harbiş Minibüs durağını ziyaret etti. Başkan Adayı Burhanettin Çoban ayrıca Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nin yanına yapılacak olan Düğün Salonu’nun temelini attı.
Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nin yanına yapılacak olan Düğün Salonu’nun temel atma törenine de katılan Çoban, burada bir konuşma yaptı. Uydukent’in Afyonkarahisar’ın değişen ve gelişen bir bölgesi olduğuna dikkat çeken Burhanettin Çoban,“Ben her zaman söylüyorum Afyon’umuz diğer semtleri zamanında planlanırken düşünülmeden planlanmış ama Uydukent’imiz için bunu söyleyemeyiz. Artık Afyon’umuzun düğün salonları ihtiyaçlara cevap veremiyor. Burası toplam 3 adet düğün salonu, sosyal mekânları olan bir mekan olacak. Bu bölgeye dev bir Masal Dünyası Parkı yapıyoruz yeşil alanlar, doğal taşlarla fiskeyeler olacak. Tesisimiz Afyon’a hayırlı olsun” diye konuştu.
CUMHURİYET MAHALLESİ
NEFES ALACAK
Spor kompleksi projesinin dev bir proje olduğundan bahseden Çoban, stadyumun kapatılması nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi’ne Spor Gençlik ve Rekreasyon alanı yapacağını ifade etti. Çoban, “Spor kompleksimizi dev bir projeydi. Şehir merkezimizdeki stadyumumuzun kapatılacak olması nedeniyle böyle bir projeye ihtiyaç vardı. 3 bin kişilik kapalı bir salonu birebir proje ve uygulanacak bir proje gençlik spor bakanlığımızın takip edeceği proje, sayın bakanımız, vekillerimiz büyük bir destek verdi. Eski sigorta hastanesi 22 bin metrekarelik alana ve cumhuriyet mahallemize yapacağız. Her aşamasını birebir takip ediyoruz. Bu 3000 bin kişilik salon sadece Malatya, Eskişehir ve Afyon’a yapılıyor. Arsaya uygun bir projedir. Otoparklar, yürüyüş yolları, çocuklar için bahçelerimiz, koşu yollarımız hayali değildir ve bir yerden alınmış bir proje değildir kendi mühendislerimizin hazırladığı bir projedir. Gençlik merkezi, spor alanı ve park üçü bir arada” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme