• Haberler
  • Genel
  • “Uyanık olalım kenetlenelim” – Kocatepe Gazetesi

“Uyanık olalım kenetlenelim” – Kocatepe Gazetesi

SP GİK Üyesi İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, partililerin bayramlaştığı programda konuştu. Sakartepe, İslami uyanışın önünü kesme amacıyla emperyalist güçlerin, son dönemde İslam ülkeleri arasında yeni ihtilaflar oluşturmak için karanlık ve sinsi planlarını uygulamaya çalıştığına dikkat çekti. Bayram Sakartepe, sinsi planlara karşı uyanık olup daha fazla kenetlenme mesajı verdi Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu [&hellip]

"Uyanık olalım kenetlenelim"

SP GİK Üyesi İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, partililerin bayramlaştığı programda konuştu. Sakartepe, İslami uyanışın önünü kesme amacıyla emperyalist güçlerin, son dönemde İslam ülkeleri arasında yeni ihtilaflar oluşturmak için karanlık ve sinsi planlarını uygulamaya çalıştığına dikkat çekti. Bayram Sakartepe, sinsi planlara karşı uyanık olup daha fazla kenetlenme mesajı verdi

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi İzmir İl Başkanı ve aslen Emirdağlı olan Bayram Sakartepe, Afyonkarahisar’da Ramazan Bayramının ikinci günü gerçekleştirilen parti bayramlaşma programına katıldı.
BAYRAMA KAVUŞMAK MUTLULUK
Paylaşmanın güzelliğinin yaşandığı, toplumsal kardeşlik ve barışın da en yoğun şekilde hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha yaşadıklarını ifade eden SP GİK Üyesi İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, bereketiyle ve dayanışma duygularıyla güzel anlar hissettiren Ramazan ayından sonra bayramda kucaklaşmanın, milleti millet yapan ortak değerlerde buluşmanın mutluluğunun yaşandığına temas etti. Sakartepe; “Mübarek Ramazan’ı geride bırakırken, yeni bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimizin barışa, huzura, kardeşlik ve esenliğe açıldığı anları yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca manevi iklimi teneffüs ettik, bereketinden istifade ettik. Simdi ise bayramın coşkusu, sevinci, umudu, bereketi içindeyiz. Küresel emperyalizm ve sömürgeci batı yüzünden milyonlarca insan bugün yersiz, yurtsuz olarak mülteci hayatı yaşamakta, yine milyonlarca insan açlıktan kırılmaktadır. İslam Dünyası’nın Ramazana kan ve gözyaşı ile girdiğini, milyonlarca Müslümanın başını sokacak bir çatısının olmadığını, içecek bir yudum suyunun, yiyecek bir lokma ekmeğinin olmadığını hatırlamakta yarar var.” dedi.
İSLAMİ UYANIŞ KESİLMEK İSTENİYOR
Dünya her yönden büyük bir kaosa doğru gidildiğini kaosa gidişin ancak Hakk’ı üstün tutan bir görüşle engellenebileceğini savunan SP GİK Üyesi Bayram Sakartepe, bunun İslam Birliği ile sağlanabileceğine işaret etti. Başta islam dünyası ve bütün insanlığın yaşadığı zulüm, haksızlık ve katliamların son bulması için Türkiye’nin öncülüğünde, Milli Görüşün liderliğinde, islam Birliği temelinde dünyada bir haris halkası oluşturulması gerektiğine temas eden Sakartepe; “Müslümanların birlik ve beraberlik temin etmesinden başka çıkar yol, başka reçete yoktur. Dünyanın neresinde kanayan bir yara var ve akan kan Müslüman kanı ise, bunda Müslümanların dağınıklığının önemli rolü olduğunu da belirtmek gerekir, İslam Dünyası’nın sürekli olarak emperyalist güçlerin hedefi olması, sürekli kan kaybetmesinin sebeplerini artık derinlemesine düşünmek gerekiyor. İslam ülkeleri acımasız işgallerin hedefi halindedir. Emperyalist güçler, son dönemde yaşanan Islami uyanışın önünü kesmek, islam ülkeleri arasında yeni ihtilaflar oluşturmak için karanlık ve sinsi planlarını uygulamaya çalışmaktadır. Bu sinsi planlara karşı uyanık olmak ve daha fazla kenetlenmek zorundayız, islam ülkelerinin içinde bulunduğu bu durum Batılı zalim devletlerin ekmeğine yağ sürmektedir.” diye konuştu.
SP MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR
Küresel emperyalizmi durduracak tek şeyin İslam Birliği olduğunu belirten Bayram Sakartepe, İslam Birliğini kurmanın çok zor olmadığını, 1997 yılında Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan’ın D-8’i kurarak ispatladığını kaydetti. Sakartepe sözlerine şöyle devam etti: ” Atılan bu temeli yükseltmeyi de bugünkü nesiller olarak bizlerin yapması gerekmektedir, işte Saadet Partisi, insanlığın huzuru ve barışı için şart olan böylesine önemli bir gaye için mücadele etmekledir. Bu duygu ve düşüncelerle Allah’tan nice bayramlara hepimizi birlik-beraberlik ve tam bir kardeşlik içersinde sevdiklerimizle birlikte eriştirmesini temenni ediyorum. Bu müstesna günlerin başta ülkemize ve İslam Alemine, aynı zamanda tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme