Utku Caner Çaykara Kimdir ve Kaç Yaşında?

Utku Caner Çaykara Kimdir ve Kaç Yaşında? Sorusu bugün internette ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Utku Caner Çaykara Kimdir ve Kaç Yaşında? Detayları haberimizde…

31 Mart Yerel Seçimlerinin gelmesi ile Partilerin aday isimleri açıklanırken CHP’nin İstanbul Avcılar Belediye Başkan adayı olan ismi Utku Caner Çaykara oldu. Peki, Utku Caner Çaykara Kimdir ve Kaç Yaşında?

UTKU CANER ÇAYKARA KİMDİR

1991 yılında İstanbul’da doğan Utku Caner Çaykara eğitiminde İlkokul, ortaokul ve liseyi tamamlayıp, Üniversite eğitimi için İstanbul Beykent Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nde Makina Mühendisliği Bölümü’nü tamamlayarak mezun oldu. Daha sonra eğitim hayatına İş Sağlığı ve Güvenliği (tezsiz) ve İşletme (Tezli) Yüksek Lisans yapan Çaykara Cumhuriyet Halk Partisi’nde gençlik kollarında Kariyer basamaklarına ilk adımını atarak başladı.2015 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına geçti. Daha sonra 2016 ve 2018 tarihlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gibi görevleri üstlendi. Utku Caner Çaykara, 36. Dönem CHP Kurultay Delegesi görevlerinde bulunmuştur. Sıklıkla saha çalışmalarında bulunan Çaykara 2023 yılında gerçekleştirilen Genel Seçimlerde de İstanbul 3. Bölge 16. Sıra Milletvekili adaylığını üstlenmiştir. Çaykara, 16. Dönem olağan Gençlik Kolları Kurultayında tekrar MYK Üyeliğine seçilmiştir. Gençlik Kolları Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olup bu önemli görevine devam etmektedir.

UTKU CANER ÇAYKARA KAÇ YAŞINDA?

1991 yılında doğan Utku Caner Çaykara (32) yaşındadır.

Bakmadan Geçme