• Haberler
  • Genel
  • Üstün Çiftliği'nde Yeni Dönem, İndirimli Fiyatlar

Üstün Çiftliği'nde Yeni Dönem, İndirimli Fiyatlar

Afyonkarahisar'ın tanınmış firmalarından Üstün Çiftliği, üretimden tüketime ulaşan yeni yüze ve yeni hizmet anlayışı ile 13 Eylül Perşembe günü yeniden Afyonkarahisarlılar'ın hizmetinde olacak.

YENİ DÖNEMDE YENİ FİYAT POLİTİKASI

Uzun yıllardan bu yana Bankalar Caddesi, Özel İdare İşhanı girişindeki işyerinde kırmızı et, sucuk, beyaz et ve yumurta başta olmak üzere gıda ürünleri ile Afyonkarahisarlılara hizmet veren Üstün Çiftliği yenileniyor. 13 Ekim 2024 Perşembe günü yeniden müşterileri ile buluşacak olan Üstün Çiftliği’nin yeni döneminde özellikle et ürünlerinde büyük indirimler uygulanacak.

Üstün Çiftliği'nde Yeni Dönem, İndirimli Fiyatlar

“TAMAMI KENDİ ÜRETİMİMİZ ÜRÜNLER”

Kalite, hijyen ve güler yüzlü hizmet ilkesiyle hizmetini sürdürecek olan Üstün Çiftliği’nin ekonomik sıkıntılar yaşanan bu günlerde Afyonkarahisar halkına kalite ve hijyen çizgisini değiştirmeden, daha ekonomik fiyatlarla hizmet sunacağını belirten firma yetkilisi Yılmaz Üstün, “Perşembe gününden itibaren yenilenen yüzümüz ve çeşitlenen hizmetlerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Tamamı kendi üretimimiz olan kırmızı et, sucuk, yumurta ve beyaz et ürünlerimizle hizmetimizi sürdüreceğiz. Özellikle kırmızı et ve et ürünlerinde Afyonkarahisarlılar’ı mutlu edecek indirimlerimiz olacak” dedi.

Üstün Çiftliği'nde Yeni Dönem, İndirimli Fiyatlar

“TÜM AFYONLULARI BEKLİYORUZ”

Ülkemizin ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu bu günlerde Afyonluların aile ekonomisine katkı sunacak fiyatlarla hizmet vereceklerini belirten Üstün Çiftliği sahiplerinden Yılmaz Üstün, “Tamamı kendi üretimimiz olan ürünlerimiz ile kaliteli, hijyenik ve güler yüzlü hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Bu hizmetimiz kapsamında özellikle fiyat politikamızı hemşehrilerimizin beğeneceğini ve takdir edeceğini düşünüyoruz. Perşembe günü yeni fiyatlarımızı görmek üzere tüm Afyonluları Üstün Çiftliği’ne bekliyoruz” dedi.

PİYASADAKİ FIRSATÇILARA İNAT İNDİRİMLER

Özellikle gıda sektöründe “Fırsatçı” olarak tabir edilen kesimle mücadeleyi de kendileri adına görev edindiklerini belirten Yılmaz Üstün, “İddialıyız. Perşembe günü tüm ürünlerimizdeki fiyatlarımızı öğrenen hemşehrilerimiz ve müşterilerimiz memnun kalacaklar” dedi.

Bakmadan Geçme