• Haberler
  • Genel
  • Üstün Çiftliği'nde Dana Kıyma 395 TL, Dana Sucuk 420 TL

Üstün Çiftliği'nde Dana Kıyma 395 TL, Dana Sucuk 420 TL

Afyonkarahisar'ın tanınmış firmalarından Üstün Çiftliği, üretimden tüketime ulaşan yeni yüze ve yeni hizmet anlayışı ile bugünden itibaren yeniden Afyonkarahisarlılar'ın hizmetinde olacak. Üstün Çiftliği'nde fiyatlar oldukça indirimli.

YENİ DÖNEMDE YENİ FİYAT POLİTİKASI

Uzun yıllardan bu yana Bankalar Caddesi, Özel İdare İşhanı girişindeki işyerinde kırmızı et, sucuk, beyaz et ve yumurta başta olmak üzere gıda ürünleri ile Afyonkarahisarlılara hizmet veren Üstün Çiftliği yenileniyor.

Üstün Çiftliği'nde Dana Kıyma 395 TL, Dana Sucuk 420 TL

Bugünden itibaren yeniden müşterileri ile buluşacak olan Üstün Çiftliği’nin yeni döneminde özellikle et ürünlerinde büyük indirimler uygulanacak. Üstün Çiftliği’nde Dana kıymanın kilosu 395 TL’den, Dana Kuşbaşı 420 TL’den, Dana Kangal sucuk 420 TL’den satışa sunuldu.

Üstün Çiftliği'nde Dana Kıyma 395 TL, Dana Sucuk 420 TL

“TAMAMI KENDİ ÜRETİMİMİZ ÜRÜNLER”

Kalite, hijyen ve güler yüzlü hizmet ilkesiyle hizmetini sürdürecek olan Üstün Çiftliği’nin ekonomik sıkıntılar yaşanan bu günlerde Afyonkarahisar halkına kalite ve hijyen çizgisini değiştirmeden, daha ekonomik fiyatlarla hizmet sunacağını belirten firma yetkilisi Yılmaz Üstün, “Perşembe gününden itibaren yenilenen yüzümüz ve çeşitlenen hizmetlerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Tamamı kendi üretimimiz olan kırmızı et, sucuk, yumurta ve beyaz et ürünlerimizle hizmetimizi sürdüreceğiz. Özellikle kırmızı et ve et ürünlerinde Afyonkarahisarlılar’ı mutlu edecek indirimlerimiz olacak” dedi.

Üstün Çiftliği'nde Dana Kıyma 395 TL, Dana Sucuk 420 TL

“TÜM AFYONLULARI BEKLİYORUZ”

Ülkemizin ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu bu günlerde Afyonluların aile ekonomisine katkı sunacak fiyatlarla hizmet vereceklerini belirten Üstün Çiftliği sahiplerinden Yılmaz Üstün, “Tamamı kendi üretimimiz olan ürünlerimiz ile kaliteli, hijyenik ve güler yüzlü hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz.

Bu hizmetimiz kapsamında özellikle fiyat politikamızı hemşehrilerimizin beğeneceğini ve takdir edeceğini düşünüyoruz. Perşembe günü yeni fiyatlarımızı görmek üzere tüm Afyonluları Üstün Çiftliği’ne bekliyoruz” dedi.

Üstün Çiftliği'nde Dana Kıyma 395 TL, Dana Sucuk 420 TL

PİYASADAKİ FIRSATÇILARA İNAT İNDİRİMLER

Özellikle gıda sektöründe “Fırsatçı” olarak tabir edilen kesimle mücadeleyi de kendileri adına görev edindiklerini belirten Yılmaz Üstün, “İddialıyız.

Fırsatçılara inat dana kıymanın kilosu 395 TL’den, dana Kuşbaşı 420 TL’den, dana Kangal sucuk 420 TL’den satışa sunduk” dedi.

Bakmadan Geçme