Üstün: 25 oda destekliyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Bakkallar Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve ESOB Başkan adayı Cengiz Üstün, 37 odadan 25’inin desteği ile hareket ettiklerini söyledi.Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (ESOB) Başkan adayı Cengiz Üstün, neden olağanüstü genel kurula gidildiği sorusunu mevcut Birlik Başkanı Abdülkadir Konak’ın cevaplaması gerektiğini belirtti.“Adı üzerinde olağanüstü genel kurul olağanın dışında bir durum” diyen Üstün şöyle konuştu: [&hellip]

Afyonkarahisar Bakkallar Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve ESOB Başkan adayı Cengiz Üstün, 37 odadan 25’inin desteği ile hareket ettiklerini söyledi.
Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (ESOB) Başkan adayı Cengiz Üstün, neden olağanüstü genel kurula gidildiği sorusunu mevcut Birlik Başkanı Abdülkadir Konak’ın cevaplaması gerektiğini belirtti.
“Adı üzerinde olağanüstü genel kurul olağanın dışında bir durum” diyen Üstün şöyle konuştu: “Olağanüstü genel kurul sürecimiz 2 Nisan Cumartesi günü nihayete erecek. Bu tarihe kadar neden olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldığı sorusunun cevabını mevcut Birlik Başkanımız Sayın Abdülkadir Konak vermelidir. Biz genel kurul toplantısında bunun nedenini açıklayacağız. Biz arkadaşlarımızla bu durumu kendi aramızda değerlendirdik. Birliğimize bağlı toplam 37 oda bulunuyor. 37 odadan 25’nin desteğini alarak adaylığımızı açıkladık. Zaten olağanüstü genel kurulu isteyen 37 odanın yönetim kurullarıdır. Alınan genel kurul kararının takdirini seçim sonucu hep birlikte göreceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın özel haberi

Bakmadan Geçme