• Haberler
  • Spor
  • 'Üst sıralardaki rakiplerimizle puan farkını azaltmak istiyoruz'

'Üst sıralardaki rakiplerimizle puan farkını azaltmak istiyoruz'

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 20. haftasında evinde Adanaspor'u ağırlayacak. AFJET Afyonspor, bu maç için çalışmalarına Kocatepe Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanla devam etti. İstanbulspor ve Altay maçlarında alınan sonuçlar ile 1'er puan, ayrıca oyun disiplini ve son ana kadar verilen mücadele yönetim ve teknik heyetin takım ve oyunculara olan güvenini artırdı.'MÜCADELESİNDEN [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 20. haftasında evinde Adanaspor’u ağırlayacak. AFJET Afyonspor, bu maç için çalışmalarına Kocatepe Spor Kompleksi’nde yaptığı antrenmanla devam etti. İstanbulspor ve Altay maçlarında alınan sonuçlar ile 1’er puan, ayrıca oyun disiplini ve son ana kadar verilen mücadele yönetim ve teknik heyetin takım ve oyunculara olan güvenini artırdı.
“MÜCADELESİNDEN ASLA VAZGEÇMEYEN BİR TAKIM OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Mücadeleden asla vazgeçmeyen bir takım olmak için çalıştıklarını kaydeden AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Güller, “Rakip kim olursa olsun ilk düdükten itibaren rakibine karşı üstünlük kuran, son düdüğe kadar da mücadelesinden asla vazgeçmeyen bir takım olmak için çalışıyoruz.” dedi.
“AFYONSPOR ALIŞIK OLMADIĞI BİR SIRALAMADA YER ALIYOR”
Afyonspor’un alışık olmadığı bir sıralamada yer aldığını söyleyen Teknik Adam Güller, “AFJET Afyonspor yönetimi ve futbolcuları için ilk kez karşılaşılan bir durum, küme düşme hattına çok yakın olmak. 5 yılda 4 şampiyonluk yaşayarak her sene bir lig atlayarak Spor Toto 1. Ligde mücadele eden bir takım, alışık olmadığı bir sıralamada yer alıyor. Oyuncular, taraftarlar bu durumdan negatif etkilenmiş olabilir. Bu kritik periyotta taraftarımızın desteği oyuncularımıza moral ve motivasyon olarak yansıyacak. Adanaspor maçıyla birlikte maç kazanan ve hızla bu bölgeden uzaklaşan bir AFJET Afyonspor olacağız. Rakiplerimizin puan kaybı yaşayacağı bir haftada Adanaspor maçını kazanarak sıralamada yukarılara tırmanırken üst sıralardaki rakiplerimizle de puan farkını azaltmak istiyoruz. Takım olarak kazanmaya odaklandık. İnşallah maç sonunda da gülen taraf biz olacağız.” diye konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme