Üsküdar’a Şuhut’lu aday – Kocatepe Gazetesi

Aslen Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinden olan Ali Rıza Şenbabaoğlu, İstanbul’un üsküdar ilçesi için AK Parti’den Belediye Başkan adayı adayı oldu.Ali Rıza Şenbabaoğlu 1953 yılında Afyon-Şuhut’ta doğdu.Emekli öğretmen. Yüksek İslam Enstitüsü’nü bitirdi. 30 yıl öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptı. İzmir Kestane Pazarı Eğitim Kurumları İstanbul Temsilciliği, Şuhut Vakfı, Marmara Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Hasta Hakları Derneği Yönetim [&hellip]

Aslen Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinden olan Ali Rıza Şenbabaoğlu, İstanbul’un üsküdar ilçesi için AK Parti’den Belediye Başkan adayı adayı oldu.
Ali Rıza Şenbabaoğlu 1953 yılında Afyon-Şuhut’ta doğdu.
Emekli öğretmen. Yüksek İslam Enstitüsü’nü bitirdi. 30 yıl öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptı. İzmir Kestane Pazarı Eğitim Kurumları İstanbul Temsilciliği, Şuhut Vakfı, Marmara Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Hasta Hakları Derneği Yönetim Kurulu üyelikleri ile Üsküdar Günebakan Engelliler Derneği üyeliği görevlerini yürütüyor. AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 2009 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediyesi Meclis üyesi seçildi. Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. Fransızca, Arapça ve Farsça biliyor. Ali Rıza Şenbabaoğlu evli ve iki çocuk babası.
Bilindiği gibi Üsküdar ilçesi aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski seçim bölgesi idi. Ali Rıza Şenbabaoğlu öteden beri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve yakın çevresiyle iyi ilişkiler içinde olması sebebiyle AK Parti içerisinde hayli tanınan konumdaydı. Özellikle Emine Erdoğan’ın yengesi Saadet Gülbaran’ın başında olduğu TOGEMDER’de iki numaralı isim olan Şenbabaoğlu, derneğin eğitim alanında yaptığı hizmetlerde hep ön plandaydı.

Bakmadan Geçme