Uşak uçuyor – Kocatepe Gazetesi

Bir süre önce uçuşların iptal edildiği Uşak havaalanına uçuşların yeniden başladığı bildirildi.Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan duyuru ile Uşak Havaalanına seferlerin yeniden başladığı belirtildi. Yeni uçuş düzenine göre Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gece saat 22.00'de İstanbul'dan Uşak'a uçuş düzenlenecek. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ise saat 06.00'da Uşak'tan İstanbul'a uçuşlar gerçekleştirilecek.Bilindiği üzeri Kütahya [&hellip]

Bir süre önce uçuşların iptal edildiği Uşak havaalanına uçuşların yeniden başladığı bildirildi.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan duyuru ile Uşak Havaalanına seferlerin yeniden başladığı belirtildi. Yeni uçuş düzenine göre Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gece saat 22.00’de İstanbul’dan Uşak’a uçuş düzenlenecek. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ise saat 06.00’da Uşak’tan İstanbul’a uçuşlar gerçekleştirilecek.
Bilindiği üzeri Kütahya ili sınırları içerisinde kalan Zafer Havaalanı Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak’ın yolcu kapasitesi göz önüne alınarak devletin yolcu garantisi ile inşa edilmişti. Afyonkarahisar kamuoyu bu duruma büyük tepki göstermesine rağmen büyük yatırım yapılmıştı. Zafer Havaalanının zarar ettiğiyle ilgili tartışmalar halen sürüyor.

Bakmadan Geçme