• Haberler
  • Genel
  • Uşak Sportif'in kampı sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Uşak Sportif'in kampı sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Çoban ile İGM Başkanı Sel ve Belediyespor yöneticileri ilimizde kamp yapan Basketbol 1. Lig takımlarından Uşak Sportif'in antrenmanlarını izledi Geçen sezon Afyon'da gerçekleştirdikleri kamptan memnun kalan Uşak Sportif basketbol Takımı, yeni sezon öncesi bir kez daha Afyonkarahisar'da kampa girdi. İl yöneticilerinden yakın ilgi gören Uşak ekibi antrenmanlarını sürdürüyor. Cumartesi günkü antrenmanları Belediye Başkanı [&hellip]

Uşak Sportif’in kampı sürüyor

Belediye Başkanı Çoban ile İGM Başkanı Sel ve Belediyespor yöneticileri ilimizde kamp yapan Basketbol 1. Lig takımlarından Uşak Sportif’in antrenmanlarını izledi

Geçen sezon Afyon’da gerçekleştirdikleri kamptan memnun kalan Uşak Sportif basketbol Takımı, yeni sezon öncesi bir kez daha Afyonkarahisar’da kampa girdi. İl yöneticilerinden yakın ilgi gören Uşak ekibi antrenmanlarını sürdürüyor. Cumartesi günkü antrenmanları Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile İGM Başkanı Salih Sel de izledi.Uşak Sportif basketbol takımının, Afyonkarahisar’da 13 gün sürecek olan kampına devam ediyor. Başarılı bir sezonun ardından, geçen yıl play-off oynayan ve EuroChallenge kupalarına katılma hakkını elde eden Uşak temsilcisi, Zupan harici tam kadro olarak yeni sezona hazırlanıyor.Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne çıkan Uşak Sportif’in antrenmanlarını izleyen Afyonkarahisar Belediyespor yöneticileri Uşak Sportif’in teknik adamlarından takımla ilgili bilgi aldılar.
Türkiye’yi Eurochallenge Kupası’nda temsil edecek olan Uşaksportif Basketbol Takımında 4 Amerikan, 1 Sloven, 7 Türk oyuncu bulunuyor.
Afyonkarahisar’daki çalışmaları hakkında bilgiler veren Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan, 2 sezon önce Beko Basketbol Ligi’ne yükseldiklerini anımsattı. Beko Basketbol Ligi’ne yükseldikten sonra ilk kampı Afyonkarahisar’da yaptıklarını belirten Erdoğan, “Beko Basketbol Ligi’yle ilgili her şeyin başladığı kısım bizim için Afyonkarahisar oldu. Bu anlamda bu senede tekrardan aynı büyüyü bozmamak için Afyon’da kamp çalışmalarına başladık” ifadesini kullandı. Kampın 17 Ağustos’da başladığını kaydeden Erdoğan, Uşak Sportif kampının 30 Ağustos’a kadar devam edeceğini söyledi. Kamp organizasyonunda kendisine yardımcı olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş’a teşekkür eden Erdoğan, şunları kaydetti:”Bizlere salonlarını açtılar ve ildeki bütün imkanları sundular. Aynı sinerjiyi biz ilimizde de yaşıyoruz. İlk senemizde play-off oynamamız ve ülkemizi AvrupaEuroChallenge de temsil edecek olmamız, bütün basketbol kamuoyunun takdirini ve olumlu düşüncelerini yansıtan etmenler oldu. Bu yıl hedefimiz yineBeko Basketbol Ligi’nde play-off oynamak ve EuroChallenge de final four oynayıp ülkemizi bu anlamda da temsil etmek istiyoruz.”Bu yıl geçen sezondan kadrolarında bulunan 6 oyuncuyla devam ettiklerini, 3 yabancı oyuncuyla da sene bitmeden kontrat imzaladıklarını hatırlatan Erdoğan, “İbrahim, Orhan Hacıyeva ve Erdinç Balto gibi yerli arkadaşlarımızla da anlaştık. Geçen sezon İstanbul Büyükşehir forması, şampiyon olduğumuz sezon bizim formamızı giyen Eric Rashard Buckner ile anlaştık. Şu an burada olmayanSlovenya Milli Takımı’nda oynayan Zupan, haricinde tam takım olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.Uşak Sportif Basketbol Takımını kamp için yeniden ilimizde gördükleri için mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, Uşak temsilcisine verimli bir kamp geçirmelerini dileyerek, Beko Basketbol Ligi ve EuroChallenge kupalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme