• Haberler
  • Genel
  • Urfa'da Afyon'u temsil ettiler – Kocatepe Gazetesi

Urfa'da Afyon'u temsil ettiler – Kocatepe Gazetesi

Şanlıurfa'da düzenlenen 4. Göbeklitepe Yarı Maratonu'na Afyonkarahisarlı atletler de katıldı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Şanlıurfa Atletizm İl Temsilciliği'nin katkılarıyla düzenlenen Uluslararası 4. Göbeklitepe Yarı Maratonun 10Km Koşusunda Afyonkarahisarlı Atletlerimizden Aykut Sıgındık ve Neşe Sıgındık koştu.Şanlıurfa da 12 bin 600 yıllık tarihi geçmişe sahip, Tarihin Sıfır Noktası olarak bilinen [&hellip]

Urfa’da Afyon’u temsil ettiler

Şanlıurfa’da düzenlenen 4. Göbeklitepe Yarı Maratonu’na Afyonkarahisarlı atletler de katıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Şanlıurfa Atletizm İl Temsilciliği’nin katkılarıyla düzenlenen Uluslararası 4. Göbeklitepe Yarı Maratonun 10Km Koşusunda Afyonkarahisarlı Atletlerimizden Aykut Sıgındık ve Neşe Sıgındık koştu.
Şanlıurfa da 12 bin 600 yıllık tarihi geçmişe sahip, Tarihin Sıfır Noktası olarak bilinen Göbeklitepe mevkiinde başlayan Uluslararası 4. Göbeklitepe Yarı Maratonu’nu Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç başlattı. Şanlıurfa Mardin Karayolu Göbeklitepe Kavşağı’nda başlayan 10 Km koşunu Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi otoparkında tamamlanırken Güvenç’te sporcularla beraber koştu.
Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen koşuya yerli, yabancı ve engelli 352 sporcu katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme