• Haberler
  • Genel
  • Üreticilere büyük destek – Kocatepe Gazetesi

Üreticilere büyük destek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’daki tarım üreticilerine 2 milyon 828 bin lira destek geldi Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklemesi Programı makine ekipman alımlarının desteklenmesi projesi kapsamında Afyonkarahisar’daki üreticileri 2 milyon 828 bin 391 TL hibe desteği verilecek. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, “Tarımsal faaliyetler için geliştirilen yeni teknolojilerinin üreticiler tarafından kullanımı yaygınlaştırarak daha kaliteli ve pazar isteklerine [&hellip]

Üreticilere büyük destek

Afyonkarahisar’daki tarım üreticilerine 2 milyon 828 bin lira destek geldi

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklemesi Programı makine ekipman alımlarının desteklenmesi projesi kapsamında Afyonkarahisar’daki üreticileri 2 milyon 828 bin 391 TL hibe desteği verilecek. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, “Tarımsal faaliyetler için geliştirilen yeni teknolojilerinin üreticiler tarafından kullanımı yaygınlaştırarak daha kaliteli ve pazar isteklerine uygun üretim yapılmasını sağlamak zor şartlarda ve bedenen çalışan üreticilerimizin işlerini kolaylaştırarak üretim maliyetlerine katkı vererek uluslararası düzeyde rekabet edilebilirliği sağlamak amacıyla, Bakanlığımızca bu proje yürütülmektedir. Bu amaçla ilimizde toplam 315 adet yatırımcıya yüzde 50 hibe desteği verilecektir dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Üreticilere bugün
ekipman dağıtılacak
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Projesi kapsamında bugün düzenlenecek törenle üreticilere makine ekipman dağıtılacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda bugün saat14.00’de bakanlığın Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Projesi kapsamında üreticilere dağıtılacak makine ekipman dağıtım töreni gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme