Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Üreten Türkiye’den, tüketen Türkiye’ye döndük”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların evine ekmez götüremez hale geldiğini belirten Köksal, “Ekonomi can çekişiyor, üreten Türkiye’den tüketen Türkiye’ye döndük” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Başmakçı, Dinar, Hocalar ilçeleri ile Afyonkarahisar merkezde vatandaşlarla bir araya geldi.
“SAMANDAN ETE KADAR HER KALEMİ İTHAL EDER HALE GELDİK”
TBMM’deki yoğun çalışma temposunun yanı sıra her hafta Afyonkarahisar merkez, ilçe, belde ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinleyen Milletvekili Burcu Köksal, vatandaşları bire bir dinleyerek sorunları yerinde tespit ediyor. Bu kapsamda Başmakçı İlçesi’nde CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Başmakçı İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Köksal, “Ülkemizde tarım bitme noktasına geldi. Çiftçi borç batağına sürüklendi. Samandan mercimeğe, canlı hayvandan ete kadar tarım ürünlerini ithal ediliyor. Yandaşlarına Türkiye’nin en büyük ihalelerini dolar endeksli veriyolar ki, dolar yükseldikçe daha fazla kazansınlar. Üreten Türkiye’den tüketen Türkiye’ye döndük.” ifadelerini kullandı.
“AKP LİYAKATA DEĞİL, SADAKATA BAKIYOR”
Daha sonra Dinar İlçesi’nde temaslarda bulunan Köksal, ilk olarak geçtiğimiz haftalarda toprağa verdiğimiz İdlib Şehidimiz Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in ailesini ziyaret ederek başlığı dileğinde bulundu. Ardından Dinar’da İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvehane ziyareti yapıp vatandaşları dinleyen Köksal, “Devlette liyakat sistemi yeniden inşa edilmelidir. Şimdi geçerli olan liyakat değil, sadakattir. Bir ülke tarlada, fabrikada, bilim ve sanatta üretirse güçlü olur. Bunun için planlama ve teşvik gerekiyor. İsraf, dengeli ve adil büyümenin düşmanıdır. Tasarrufa kamudan başlanmalı; öncelikle saraydaki, araç, bina saltanatına son verilmelidir.” diye konuştu.
“FATURA HER ZAMANKİ GİBİ VATANDAŞA KESİLİYOR”
Hocalar İlçesi’nde de vatandaşlarla gündemi değerlendiren Köksal, “Geldiğimiz noktada yaşanan ekonomik çıkmazın büyüklüğü; işçiyi, memuru, emekliyi, sanayiciyi, bankacıyı, esnafı, öğrenciyi derinden etkiledi. AKP bu soruna çözüm üretmek yerine görmezden gelmektedir. Ülkemizde yaşanan sıkıntıların faturası ise her zaman olduğunu gibi vatandaşa kesiliyor.” şeklinde konuştu.
ŞEHİT ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ
Milletvekili Köksal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP Merkez ilçe Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile birlikte Afyonkarahisardaki şehit annelerini ziyaret etti.
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
Milletvekili Köksal beraberinde Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Meydanoğlu, Hüsnü Taşer, Alaaddin Nakilcioğlu ile birlikte CHP İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Göreve yeni seçilen İl Başkanı Yalçın Görgöz’e başarılar dileyen Köksal, “İl ve ilçe yönetimlerimiz Belediye Başkanlarımızla birlikte partimizin iktidarı için birlikte mücadele edeceğiz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti