• Haberler
  • Genel
  • Üreme sağlığı eğitimi tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Üreme sağlığı eğitimi tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Üreme Sağlığı Eğitimi 1-5 Aralık tarihlerinde tamamlandı. Eğitim sonrası 12 personel katılım belgesi almaya hak kazandı Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Biriminin Üreme Sağlığı eğitim ekibi tarafından Üreme Sağlığı Eğitimi verildi.Güvenli Annelik Modülü konusundaki eğitim, 1 Aralık- 5 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Eğitime, ÜSBEM’den izleme ve değerlendirme için görevli Dr. Lale Tuna [&hellip]

Üreme sağlığı eğitimi tamamlandı

Üreme Sağlığı Eğitimi 1-5 Aralık tarihlerinde tamamlandı. Eğitim sonrası 12 personel katılım belgesi almaya hak kazandı

Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Biriminin Üreme Sağlığı eğitim ekibi tarafından Üreme Sağlığı Eğitimi verildi.
Güvenli Annelik Modülü konusundaki eğitim, 1 Aralık- 5 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Eğitime, ÜSBEM’den izleme ve değerlendirme için görevli Dr. Lale Tuna ve Dr. Oben Şenoğlu katıldılar. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı adına izleme, değerlendirme yapan gözlemcilerin her gün izlediği, toplam 12 personelin katıldığı, eğitim sonunda katılımcılara katılım belgeleri verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme