Uraz Kaygılaroğlu Kiminle Sevgili?

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun kiminle sevgili olduğu hayranları ve sevenleri tarafından merak edilerek araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Kiminle sevgili?

Star TV’de yayımlanan “Sakla Beni” dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, başarılı performansı ile som günlerde gündemde olan isimler arasında yer alıyor. Binler hayranı ünlü oyuncunun hayatı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek için araştırma yapıyor. Ünlü oyuncu hakkında araştırılan konular arasında aşk hayatı yer alıyor.

 

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

1987 yılında İstanbul’da doğan Ünlü oyunca Uraz Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunudur. Oyunculuk hayalleri için lise yıllarından itibaren emek veren ünlü oyuncu, lise yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk kurslarına katıldı.

Haber

Oyunculuk kariyerine 2008 yılında Star TV  yayımlanan  “Milyonda Bir” adlı dizide rol alarak başlayan Uraz Kaygılaroğlu, daha sonra arasında Show TV’de yayımlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde canlandırdığı Canburger karateri ile milyonların sevgisini kazandı. Daha sonra; Feminen Ağa, Eski Hikâye, Yedi Güzel Adam, Baba Candır,  Klavye Delikanlıları gibi pek çok dizide dizilerde rol alan ünlü oyuncu Star TV’de yayımlanan Sefirin Kızı adlı dizide canlandırdığı Gediz karakteri ile milyonların hayranlığını kazandı. Oyunculuğun yanı sıra televizyon yarışma programlarında sunuculuk yapan Kaygılaroğlu, Mezuniyet, Ardından Eltilerin Savaşı, Ejder Kapanı, Karakomik Filmler, Çakallarla Dans 5, Ejder Kapanı, Nerede Kalmıştık, Dönerse Senindir, Sen Kiminle Dans Ediyorsun ve Bamsı Beyrek gibi pek çok filmde de rol aldı.

2014 yılında oyuncu Melis İşiten ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun, 2016 yılında Ada bir kızı dünyaya geldi. Eşi Melis İşiten ile 2019 yılında boşandı.

Star TV’de yayımlanan “Sakla Beni” dizisinde Mete karakterine hayat verenUraz Kaygılaroğlu’nun Sayna Soleimanpour, aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Bu iddialar, Sayna Soleimanpour’un Uraz Kaygılaroğlu’nun, köpeği ile fotoğraf paylaşmasının ardından binlerce kişi tarafından konuşulmaya başladı.

Bakmadan Geçme