• Haberler
  • Genel
  • Ünlü sanatçılardan Alimoğlu Müzesi’ne tam not

Ünlü sanatçılardan Alimoğlu Müzesi’ne tam not

AKSAM tarafından düzenlenecek olan 'Türk Sinemasının 100. Yılında Film Şarkıları Konseri ve Yaşam Boyu Onur Ödülü Töreni' kapsamında Afyonkarahisar'a gelen sanatçılar, İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi'ni gezdiler Alimoğlu Kültür, Sanat ve Araştırma Derneği (AKSAM) tarafından düzenlenecek 'Türk Sinemasının 100. Yılında Film Şarkıları Konseri ve Yaşam Boyu Onur Ödülü Töreni' kapsamında Afyonkarahisar'a gelen sanatçılar, Afyon Kocatepe Üniversitesi [&hellip]

Ünlü sanatçılardan Alimoğlu Müzesi'ne tam not

AKSAM tarafından düzenlenecek olan “Türk Sinemasının 100. Yılında Film Şarkıları Konseri ve Yaşam Boyu Onur Ödülü Töreni” kapsamında Afyonkarahisar’a gelen sanatçılar, İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’ni gezdiler

Alimoğlu Kültür, Sanat ve Araştırma Derneği (AKSAM) tarafından düzenlenecek “Türk Sinemasının 100. Yılında Film Şarkıları Konseri ve Yaşam Boyu Onur Ödülü Töreni” kapsamında Afyonkarahisar’a gelen sanatçılar, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’ni gezdiler.
SANATÇILARA TÜRMEN EŞLİK ETTİ
Sinema sanatçıları Selda Akkor ve Nihal Menzil ile program sunucusu Mustafa Yolaşan’dan oluşan heyete ziyaretlerinde AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Uğur Türkmen eşlik etti.
MÜZE’DEN HABERİMİZ YOKTU
Müzeden çok etkilendiklerini ifade eden heyet, Türkiye’de bu çapta bir müzik müzesinin varlığından yeni haberdar olduklarını ifade ettiler. Müze hakkında Doç. Dr. Uğur Türkmen ve AKÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Burhan Kul’dan bilgiler alan heyete Türkmen tarafından AKÜ Devlet Konservatuvarı müzik yayınlarından oluşan hediyeler verildi. Heyet çekilen hatıra fotoğrafının ardından müzeden ayrıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme