Ünlü cerrah, Zafer Yürüyüşü'ne iştirak edecek

Kalp sağlığıyla ilgili yaptığı açıklamalar ile ulusal medyanın yakından takip ettiği Prof. Dr. Bingür Sönmez kalp sağlığıyla ilgili aktarmış olduğu pratik bilgiler ile Türk Kamuoyu tarafından yakından tanınıyor. Gazeteci Yazar Murat Akarçay’ın hazırladığı organizasyon kapsamında, Şuhut Belediyesi ve Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un konuğu olarak Zafer Yolu Yürüyüşü Etkinlikleri'ne katılacak olan Prof. Dr. Bingür Sönmez, il [&hellip]

Kalp sağlığıyla ilgili yaptığı açıklamalar ile ulusal medyanın yakından takip ettiği Prof. Dr. Bingür Sönmez kalp sağlığıyla ilgili aktarmış olduğu pratik bilgiler ile Türk Kamuoyu tarafından yakından tanınıyor. Gazeteci Yazar Murat Akarçay’ın hazırladığı organizasyon kapsamında, Şuhut Belediyesi ve Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un konuğu olarak Zafer Yolu Yürüyüşü Etkinlikleri’ne katılacak olan Prof. Dr. Bingür Sönmez, il protokolü ziyaretlerinin ardından, 25 Ağustos akşamı Şuhut’ta yapılacak olan ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katıldığı Şuhut Büyük Taarruz Karargahı törenleri ve Zafer Yolu Yürüyüşü Etkinlikleri’ne katılacak.
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ülkemizin yetiştirdiği en önemli kalp cerrahlarından birisi olan Prof. Dr. Bingür Sönmez’i Şuhut’ta ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme