• Haberler
  • Genel
  • ÜNİYURT'ta tenis dersleri verilecek – Kocatepe Gazetesi

ÜNİYURT'ta tenis dersleri verilecek – Kocatepe Gazetesi

ÜNİYURT ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile ÜNİYURT öğrencilerine tenis dersleri verilecek Tenis dersi programının açılışı 1 Mart tarihinde kokteyl ile gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılış kokteyline Gençlik Spor İl Şube Müdürü İsmail Barın ile İsmail Kılınç da katıldı. Öğrencilerin yoğun ders programıyla spordan uzak kaldıklarını belirten ÜNİYURT Müdürü Uğur [&hellip]

ÜNİYURT’ta tenis dersleri verilecek

ÜNİYURT ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile ÜNİYURT öğrencilerine tenis dersleri verilecek

Tenis dersi programının açılışı 1 Mart tarihinde kokteyl ile gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılış kokteyline Gençlik Spor İl Şube Müdürü İsmail Barın ile İsmail Kılınç da katıldı. Öğrencilerin yoğun ders programıyla spordan uzak kaldıklarını belirten ÜNİYURT Müdürü Uğur Saraç, “Bugün, yoğun ders ortamı nedeni ile spordan uzak kalan öğrencilerimize tenis gibi güzel bir faaliyetle tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu faaliyette bizlerden desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş ve Şube Müdürümüz İsmail Barın’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sporun hayatımızdaki önemi ve farkındalığı açısından var olduğumuz sürece bu tür faaliyetleri her zaman yürütüp, siz değerli öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.
İş birliğinin faydalı bir çalışma olacağını düşündüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Barın, “ÜNİYURT’la işbirliği yapmanın, hem gençlerimiz açısından hem de kurumumuz açısından faydalı bir çalışma olacağınız düşünüyorum. Biz bugün burada yaptığımız aktivitelerle gençlerimizi hem sporla tanıştırıyor hem de kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca 1 Mart tarihinde başlayan projemiz 1 Haziran tarihinde 1’inci dönem sona erecektir. İkinci dönem 2014 – 2015 öğretim yılında devam edecektir. Projede 500 öğrenciye ulaşılması ve 200 öğrenci arasında bir turnuva düzenlenmesi hedeflenmektedir’’ dedi.
Spor, Kültür-Sanat, Edebiyat ile iç içe olan bir gençlik hedeflediklerini belirten ÜNİYURT Halkla İlişkiler Sorumlusu Şehriban Koluaçık, “Spor, Kültür-Sanat, Edebiyat ile iç içe olan bir gençlik hedefliyoruz. Bunun için elimizden geldiğince ve talep olduğu sürece öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Amacımız üniversite hayatındaki yoğunluktan dolayı spor yapma imkânı olmayan öğrenci ve öğretim görevlilerine spor yapma fırsatı sağlayıp tenisle günlük hayattaki sıkıntı ve stresi azaltmayı planlıyoruz. Psikolojik rahatlamanın yanında fiziki olarak kendilerini geliştirmeleri, kilo kontrolü ve zayıflamak için teniste devamlılık sağlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Açılış kokteylinin ardından öğrenciler ÜNİYURT Tenis Kortu’na geçerek Antrenörler eşliğinde ilk derslerine başladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme