• Haberler
  • Genel
  • Üniyurt’ta sucuk-ekmek keyfi – Kocatepe Gazetesi

Üniyurt’ta sucuk-ekmek keyfi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da 1 buçuk yılı aşkın bir süredir hizmet veren Üniyurt, öğrencilere yönelik farklı etkinliklerle dikkat çekiyor. Üniyurt’un son etkinliği, kar altında sucuk-ekmek etkinliği oldu Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü içinde yer alan Üniyurt öğrencileri, kar altında sucuk-ekmek keyfi yaşadı. Öğrencilerin, yeni başlayan bahar yarıyılına moral depolayarak girmesi hedeflenen kar altında sucuk-ekmek etkinliğine çok [&hellip]

Üniyurt'ta sucuk-ekmek keyfi

Afyonkarahisar’da 1 buçuk yılı aşkın bir süredir hizmet veren Üniyurt, öğrencilere yönelik farklı etkinliklerle dikkat çekiyor. Üniyurt’un son etkinliği, kar altında sucuk-ekmek etkinliği oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü içinde yer alan Üniyurt öğrencileri, kar altında sucuk-ekmek keyfi yaşadı. Öğrencilerin, yeni başlayan bahar yarıyılına moral depolayarak girmesi hedeflenen kar altında sucuk-ekmek etkinliğine çok sayıda öğrenci katıldı.
Saat 14.00 ile 17.00 arasında devam etkinliğe çok sayıda öğrenci katılırken, 3 saat boyunca sucuk-ekmek servisi yapıldı. Etkinliğe, DJ Gökhan da birbirinden hareketli ve canlı şarkılarıyla renk verdi.
Öğrenciler memnun oldu
Kar altında sucuk-ekmek etkinliğinde Fatih Sürücü Kursu ile Tempo İletişim Merkezi de masa açtı. Fatih Sürücü Kursu’nun Üniyurt öğrencilerine yüzde 30’luk bir indirim yaptığı belirtildi. Tempo İletişim Merkezi yetkilileri ise, Merkez’de yarızamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerle birebir ilgilendiler. Böyle farklı bir etkinlik nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniyurt öğrencileri ise, Üniyurt yöneticilerine teşekkür ettiler. Öğrenciler, etkinlik sırasında kar topu oynamayı da ihmal etmediler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme