• Haberler
  • Genel
  • Üniyurt'ta 'mezuniyet' sevinci – Kocatepe Gazetesi

Üniyurt'ta 'mezuniyet' sevinci – Kocatepe Gazetesi

Ahmet Necdet Sezer Kampüsü'nde inşa edilen Üniyurt, yurtta 4 yıl boyunca kalıp fakültelerinden mezun olan öğrencilere özel etkinlik düzenledi Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü'nde kurulan Üniyurt'ta 4 yıl kalıp fakültelerinden mezun olan öğrenciler piknikte eğlendi. Astra Akademik Yerleşkeler Yatırım Şirketleri Operasyon Genel Koordinatörü Hüsnü Atak öğrencilerinin mezuniyetini coşkuyla kutlayıp hepsini ayrı ayrı tebrik [&hellip]

Üniyurt’ta “mezuniyet” sevinci

Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde inşa edilen Üniyurt, yurtta 4 yıl boyunca kalıp fakültelerinden mezun olan öğrencilere özel etkinlik düzenledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde kurulan Üniyurt’ta 4 yıl kalıp fakültelerinden mezun olan öğrenciler piknikte eğlendi. Astra Akademik Yerleşkeler Yatırım Şirketleri Operasyon Genel Koordinatörü Hüsnü Atak öğrencilerinin mezuniyetini coşkuyla kutlayıp hepsini ayrı ayrı tebrik etti.
GURURUMUZ
OLACAKSINIZ
Üniyurt Müdürü Uğur Saraç, “Aile olmanın vermiş olduğu heyecan ve birliktelik duygusu ile bu güzel günü sizler için organize etmeye çalıştık. Eğitim ve öğretim hayatlarını tamamlayan ve mezun olmaya hak kazanmış tüm öğrencilerimiz için, mezuniyet töreni düzenledik. Emin olun ki aynı heyecan ve mutluluğu sizlerle paylaşıyoruz. Bugün olduğu gibi, gelecekte de sizler bizim ışığımız, aynamız ve gururumuz olmaya devam edeceksiniz. Önünüzde uzun ve meşakkatli bir yol var” dedi.
“BİZİM İÇİN ÖZELSİNİZ”
Saraç, şöyle devam etti:
“Umuyorum gelecek planlarınızı yaparken önünüze çıkacak her türlü engeli düşünerek yaparsınız. İleriki günlerde bizleri ziyaret geldiğinizde, her birinizi kendine güvenen, ekmeğini eline almış bir birey olarak görmek istiyoruz.Sizlerden çok özel bir arzum olacak. Her zaman ailelerinize, ülkenize ve bayrağınıza sahip çıkın. Yaşanan veya yaşanacak her türlü problemde daima başınızı dik tutarak yolunuzda yürümeye devam edin. Üniyurt Ailesinin ilk mezunları olarak Sizler bizim çok özelsiniz. En güzel yıllarınızı en güzel anılarınızı bizimle yaşamayı tercih ettiğiniz için fazlasıyla gururluyuz. Afyonkarahisar’dan gitmiş olsanız dahi, ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olmaya devam edeceğiz. Unutmayın ki burada sizleri seven ve ziyaretlerinizi bekleyen bir aileniz var. Hayatınız boyunca çok mutlu olun, başarı her daim yanınızda olsun. Sizleri çok seviyoruz ve çok özleyeceğiz.”
YURDA İLK GİRİŞ
YAPANA PLAKET
Yurda ilk giriş yapan ve 4 yıl yurtta kalıp mezun olmaya hak kazanan Özkan Bulut’a teşekkür belgesi ve plaketi Genel Koordinatör Hüsnü Atak tarafından takdim edildi.
Özkan Bulut; yurtta kaldığı süre zarfında iyisiyle kötüsüyle unutamayacağı günler yaşadığını, hayatının en verimli günlerini eğitim hayatı boyunca Üniyurtta geçirerek anılarını güzelleştirdiğini, Üniyurt’un tüm idari personeline teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme