Üniyurt’a tam not – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’ndeki Üniyurt’ta açılan resim sergisini ziyaret etti. Balkanlıoğlu, sergiye ve Üniyurt’a tam not verdi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ile İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’ndeki Üniyurt’u ziyaret etti. Üniyurt’ta öğrencilerin açtığı [&hellip]

Üniyurt'a tam not

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’ndeki Üniyurt’ta açılan resim sergisini ziyaret etti. Balkanlıoğlu, sergiye ve Üniyurt’a tam not verdi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ile İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’ndeki Üniyurt’u ziyaret etti.
Üniyurt’ta öğrencilerin açtığı “Yeni Arayışlar” adlı resim sergisini gezen protokol üyeleri, resimleri yapan öğrencilerin ve resimleri sergileyen Üniyurt yetkililerinin gayretlerinin takdire şayan olduğunu söyledi. Vali Balkanlıoğlu, gelişen ve büyüyen Üniyurt tesislerinin Afyonkarahisar için bir kazanım olduğunu, ayrıca öğrencilerin bu tür eserlerinin sergilenmesinin ve onure edilmesinin önemli oluduğunu vurguladı.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ise Yaşam Merkezi’nin yapılmasıyla birlikte üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarının büyük bölümünü karşılayacaklarını söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme