Üniyurt, kardeş okuluyla bir arada

Üniyurt Özel Öğrenci Yurtları Bingöl'e ulaştırılan yardımlarından sonra, şimdi de kardeş okulu olan Afyonkarahisar Namık Kemal İlkokulu'na el uzattı.Üniyurt öğrencilerinin ve idari personelinin kendi aralarında topladıkları bağışlarla okul eksikleri öğrenilip ihtiyaçlar karşılandı. Öğrencilerin ve velilerin faydalanabilmesi için Üniyurt Kütüphanesi kuruldu.Üniyurt Müdürü Fatih Poçan 'İnsanlar aslında başkalarının hayatına dokunabildikleri, onların yaşantılarında olumlu değişiklik oluşturabildikleri oranda var [&hellip]

Üniyurt Özel Öğrenci Yurtları; Bingöl’e ulaştırılan yardımlarından sonra, şimdi de kardeş okulu olan Afyonkarahisar Namık Kemal İlkokulu’na el uzattı.
Üniyurt öğrencilerinin ve idari personelinin kendi aralarında topladıkları bağışlarla okul eksikleri öğrenilip ihtiyaçlar karşılandı. Öğrencilerin ve velilerin faydalanabilmesi için Üniyurt Kütüphanesi kuruldu.
Üniyurt Müdürü Fatih Poçan; “İnsanlar aslında başkalarının hayatına dokunabildikleri, onların yaşantılarında olumlu değişiklik oluşturabildikleri oranda var olabiliyor. Varlık kavramı hacimsel ya da fizyolojik boyutun çok ötesinde anlamlar ifade ediyor. Gençlerimiz orada şehrin uzak bir yerlerinde devam eden yaşantının farkına vardılar, belki de yaşantıları boyunca bir daha görmeyecekleri küçücük kardeşlerinin yüreklerine dokundular, o anlara değer kattılar. Hayatın yalnız matematik olmadığı gerçeğini bir kez daha görmek hepimizi çok mutlu etti” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme