• Haberler
  • Genel
  • Üniyurt çocukları sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

Üniyurt çocukları sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

Üniyurt yöneticileri ile öğrencileri Bolvadin’de çocuk yuvasını ziyaret ettiler Üniyurt sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Üniyurt Özel Öğrenci Yurtları Öğrencileri ve Yönetimi Bolvadin Mehmet Akif Ersoy Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.20 öğrenci ve 4 yönetici ile çocuk yuvasındaki çocuklar için düzenlenen toplu doğum günü partisine katılan Üniyurt ekibi kendi aralarında topladıkları para ile çocukların [&hellip]

Üniyurt çocukları sevindirdi

Üniyurt yöneticileri ile öğrencileri Bolvadin’de çocuk yuvasını ziyaret ettiler

Üniyurt sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Üniyurt Özel Öğrenci Yurtları Öğrencileri ve Yönetimi Bolvadin Mehmet Akif Ersoy Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.
20 öğrenci ve 4 yönetici ile çocuk yuvasındaki çocuklar için düzenlenen toplu doğum günü partisine katılan Üniyurt ekibi kendi aralarında topladıkları para ile çocukların ihtiyaçlarını karşılayıp hediyelerini dağıttılar. Üniyurt öğrenci ve yöneticilerinin samimi ziyaretini aynı samimiyetle karşılayan çocuklar, gönüllerince dans edip, kendilerine ikram edilen pastalarını yediler.
Üniyurt Halkla İlişkiler Uzmanı Şehriban Koluaçık; “Bugün de yarın da çocuklarımıza sahip çıkmaya devam edip, maddi ve manevi olarak desteğimizle hep yanlarında olacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme