• Haberler
  • Genel
  • Üniversitelilerin emanet araba gezisi acı bitti

Üniversitelilerin emanet araba gezisi acı bitti

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken biri ağır 2 kişi de yaralandı Afyonkarahisar şehir merkezindeki Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında Yusuf Bayraktar'ın kullandığı 03 UZ 535 plakalı otomobil Konya yönünden şehir merkezi istikametine süratli bir şekilde seyir halinde iken, direksiyon hâkimiyetinin kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı. Süratli aracı kontrol edemeyen [&hellip]

Üniversitelilerin emanet araba gezisi acı bitti

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken biri ağır 2 kişi de yaralandı

Afyonkarahisar şehir merkezindeki Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında Yusuf Bayraktar’ın kullandığı 03 UZ 535 plakalı otomobil Konya yönünden şehir merkezi istikametine süratli bir şekilde seyir halinde iken, direksiyon hâkimiyetinin kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı. Süratli aracı kontrol edemeyen Yusuf Bayraktar’ın yönetimindeki araç refüjlerde bulunan çam ağaçlarına çarparak durabildi. Aracı Sadık Çınar’dan emanet aldığı belirlenen Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencisi Yusuf Bayraktar (19) kaza yerinde hayatını kaybederken, kendisi gibi AKÜ öğrencisi olan arkadaşları Salih Metin (19) ile Sümeyye Kalkan (18) ağır yaralandılar. Yaralıların tedavisi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde devam ettiği öğrenildi.
Belediye ekipleri temizledi
Kaza sonrası yola dağılan ağaç parçalarını olay yerine gelen Afyonkarahisar Belediyesi temizlik işçileri tarafından temizlendi. Kazanın meydana geldiği yol, temizlik çalışmaları nedeni ile bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza yapan gençlerin arkadaşları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Arkadaşlarının öldüğünü gören bir kişiyi ise polis güçlükle sakinleştirdi. Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme