• Haberler
  • Genel
  • Üniversitelilere özel ruh sağlığı söyleşisi düzenlendi

Üniversitelilere özel ruh sağlığı söyleşisi düzenlendi

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından AKÜ öğrencilerine özel ruh sağlığı söyleşisi düzenlendi   Üniversite öğrencilerinin ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının artırılması amacıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşi programı İl Sağlık Müdürlüğü sekreteryasında gerçekleştirildi. Söyleşide, ruh sağlığına ilişkin bilgilendirme ve öğrencilerin istifade edebilecekleri hizmetler ve erişim yollarına değinildi. Programda farklı kurum ve kuruluşlardan [&hellip]

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından AKÜ öğrencilerine özel ruh sağlığı söyleşisi düzenlendi

Üniversite öğrencilerinin ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının artırılması amacıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşi programı İl Sağlık Müdürlüğü sekreteryasında gerçekleştirildi.
Söyleşide, ruh sağlığına ilişkin bilgilendirme ve öğrencilerin istifade edebilecekleri hizmetler ve erişim yollarına değinildi. Programda farklı kurum ve kuruluşlardan konuşmacılar; Afyonkarahisar’ın imkânları, kurumların hizmetleri konularında bilgiler aktardı. Öğrencilerin ruh sağlığı alanında yaşadıkları güçlükler, çözmekte zorlandıkları problemler, merak ettikleri başlıklar ele alındı. Fuaye alanına kurulan stantlarda broşür dağıtımının yanı sıra öğrencilerin bireysel soruları yanıtlanarak ihtiyaç halinde başvuru yapabilecekleri merciler hakkında bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilerin ruh sağlığına ilişkin daha detaylı görüşmeler için Sağlıklı Hayat Merkezine ulaşabilecekleri bilgisi verildi. Söylesi soru-cevap bölümüyle sona erdi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’un Haberi

Bakmadan Geçme