Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üniversitelerarası Kurul’a Afyonlu yönetici

Üniversitelerarası Kurul’a Afyonlu yönetici

YÖK tarafından Üniversiteler Arası Kurul Genel Sekreterliğine Doç. Dr. Abdülkerim Çalışkan getirildi

Afyonkarahisarlı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdülkerim Çalışkan YÖK tarafından Üniversiteler Arası Kurul Genel Sekreterliğine atandı.
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban dün Ankara’da ziyaret ve temaslarda bulundu. Uzun süre kendisine danışmanlık yapan Doç. Dr. Abdülkerim Çalışkan ile Türkiye-Çin İş Geliştirme Derneği Başkanı İhsan Beşer’i Ankara’daki makamlarında ziyaret eden İGM Başkanı Çoban, hemşehrilerimizin başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti.
Doç. Dr. Çalışkan’a gerçekleştirdiği ziyareti değerlendiren Çoban, “YÖK tarafından Üniversiteler Arası Kurul Genel Sekreterliğine atanan ve 11 yıldır danışmanlığımı yapan Doç. Dr. Abdülkerim Çalışkan hocamızı Ankara’da makamında ziyaret ettim, tebrik ettim. Ehliyet ve liyakatıyla, fedakarlığıyla bu önemli görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum.” dedi.
Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı hemşehrimiz İhsan Beşer’i de Ankara’daki dernek merkezinde ziyaret eden Başkan Çoban, “Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı hemşehrimiz İhsan Beşer’i ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldım. Şehrimizin ve Ülkemizin ihracatına/ekonomisine katkıları nedeniyle kendisine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettim.” diye konuştu.