Üniversiteler arası koordinasyon artırılacak

AFSÜ ve AKÜ arasında 2022-2023 Akademi Yılı Değerlendirme toplantısı Yapıldı   AFSÜ Bolvadin Sağlık Hizmetleri MYO ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin MYO arasında 2022-2023 Akademi Yılı Değerlendirme Toplantısı yapıldı. AKÜ Bolvadin MYO ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AFSÜ Bolvadin Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Emre Atay, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kazak ile [&hellip]

AFSÜ ve AKÜ arasında 2022-2023 Akademi Yılı Değerlendirme toplantısı Yapıldı

AFSÜ Bolvadin Sağlık Hizmetleri MYO ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin MYO arasında 2022-2023 Akademi Yılı Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
AKÜ Bolvadin MYO ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AFSÜ Bolvadin Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Emre Atay, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kazak ile Öğretim Görevlisi Merve Akpınar Yılmaz, MYO Sekreteri Özgür Saka ve AKÜ Bolvadin MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci ile MYO Sekreteri Mustafa Babalık katıldı.
Üniversiteler arası koordinasyonun artırılması ve iş birliği imkânlarının değerlendirilmesi amacıyla yapılan toplantıda öğrencilerin ve personelin ihtiyaç ve beklentileri ile akademik ve sosyal gelişimleri konusunda yürütülen çalışmalar istişare edildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme