• Haberler
  • Genel
  • 'Üniversiteden beklenti çok yüksek' – Kocatepe Gazetesi

'Üniversiteden beklenti çok yüksek' – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor Bu kapsamda Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol ve eşi Yasemin Erol’un yanı sıra İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Selvi ile birlikte Müdür Yardımcısı İbrahim Durgut, Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Soykasap, Öğretmenler Mustafa Akca ve Cafer Eyidoğan Gençlik ve Spor İl Müdürü [&hellip]

“Üniversiteden beklenti çok yüksek”

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Bu kapsamda Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol ve eşi Yasemin Erol’un yanı sıra İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Selvi ile birlikte Müdür Yardımcısı İbrahim Durgut, Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Soykasap, Öğretmenler Mustafa Akca ve Cafer Eyidoğan; Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş; Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdulkadir Konak da Rektör Prof. Dr. Solak’a tebrik ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol ve eşi Yasemin Erol, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Başsavcı Erol, “Yükseköğretim, Türkiye’nin en önemli uğraş alanlarından birisi. Afyonkarahisar’ın üniversiteden beklentisi çok yüksek. Üniversite tarafından düzenlenen etkinlikler, kentin gelişimi açısından da oldukça önemli. Sizlerin de üniversiteyi daha ileriye taşıyacak çalışmalar yapacağınıza inanıyorum” dedi. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başsavcı Erol ve eşine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, üniversite olarak, paydaşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmaya büyük önem verdiklerini ifade etti.
Bir diğer ziyaret İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Selvi, Müdür Yardımcısı Mustafa Akca, Okul Aile Birliği Başkanı Doç. Dr. Ömer Soykasap, Öğretmenler İbrahim Durgut ve Cafer Eyidoğan tarafından gerçekleştirildi. Heyet, ziyarette Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Solak, İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Selvi’ye ve beraberindeki yöneticiler ile öğretmenlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Selvi, ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Solak’a günün anısına ebru sanatı ile yapılmış bir tablo takdim etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş ise ziyareti sırasında, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı yeni görevi nedeniyle tebrik etti. Gençlik ve Spor İl Merkezi’nin çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi veren Kuş, üniversite ile ortak çalışmalar yapılmasından memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Solak da, nazik ziyaretinden dolayı Zeki Kuş’a teşekkür ederek, sağlığın en temel iki unsurunun beslenme ve spor olduğunu belirtti. Rektör Prof. Dr. Solak, özellikle AKÜ Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulunun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa çok başarılı çalışmalar yapmayı planladıklarının da altını çizdi. Günün son ziyaretini gerçekleştiren ESOB Başkanı Abdulkadir Konak da Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Konak, Afyonkarahisar’ın daha ileriye taşınmasında üniversitenin önemli bir role sahip olduğunu belirterek, sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde, ilimize önemli katkılar sağlanacağına inandığını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Solak, ESOB Başkanı Abdulkadir Konak’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti ve AKÜ’nün ve Afyonkarahisar’ın gelişmişlik düzeyini artırmada Afyonkarahisar halkıyla beraber, bütün kamu kurum ve kuruluşların yardımlarına ihtiyaç duyulduğunu sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme